Дали некој го купил нутри готвачот на Ирина nutricoach? Гледам дека е на промоција па ме интересираше дали се лесни за спремање рецептите, бидејќи сакам и јас да го купам
Добар ден Сакам да прашам дали некој има искуство со Клаудиа Адеми Која цена е и на кој принцип работи Пребарував во групата ама не најдов ништо
Здраво....предлог за добар нутриционист кој може да изработи режим на исхрана за лице болно од HCL вид на леукемија
Може ли некој да ми каже за нутиционистите што даваат за појадок,ручек и вечера кој има искуство да ми каже.
Девојки што мислите за Симона Коруновска сакам да бидам кај неа на диета ај пишете мислењр имам доста за бамалување.
Те молам ако чуваш сеуште да ми ја пратиш програмата. И јас ја држев пред неколку години али само онака одприлика ми текнува а ослабнав бајаги.
Ako moze i na menee Бев кај ирина и не сум задоволно само ми ја даде програмата и ако и пишеш нешто ке ти врати инаку да ти пише шо како дали се придржуваш до програмата нема шанси колку е да е добро кога е ладнокрва џабе и е се.
Го купив готвачот и бев позитивно изненадена и од видот на храна и од едноставноста и брзината на спремање па купив и индивидуална програма. До сега намалив скоро 8кг и сум препрезадоволна од исхраната. Конкретно за неа како личност немам впечаток дека е ладнокрвна, неколку пати и пишав за консултации и добивав опширни одговори дури и додека беше на одмор, а верувам дека не сум била само јас што имала куп прашања..сигурно не работи само со 2-3 жени. Ете од мене топла препорака за девојката.
Nemam nisto loso toa e moe mislenje ama ne mi se dopaga mene mi ja dade programata i tolku vekje ne mi ni pisa ni nisto nitu me prasa dali namaliv ni nisto. A ako ja prasav nesto ke mi odgovori no kako ladnokrvno mi odgovarase mene.
Баш ми е жал. Не знам како сте се договориле да комуницирате, мене ми побара еднаш неделно да доставувам мерки и така правам, не ми пишува таа за да ме праша дали се придржувам (е сега ако така сте се договориле тогаш тоа е друго), а за прашања и пишувам кога и да имам нешто нејасно и секогаш ми одговарала, само приметив дека на пораки после 17ч одговара нареден ден.
Да предложите нутриционист со кој се има навидтина резултати и се јадат нашите јадења бидејки не сум научена со чиа семе,ленено семе итд.
Moze da mi kazes kolku si zadovolna od dr Mitov? Kolku oslabna i za kolku vreme? Pisi mi i cena ako ne e problem,mozes i pp. Fala ti.
Па задоволен сум ама не се придржувам 100% до програмата. Има многу готвење па импровизирам... не ми се готви толку секој ден. Цена, мислам дека консултација му беше нешто како 2000 денари и програмата е 1500 денари, и после тоа ако сакаш нови програми секоја е по 1500. Ослабев околу 7 кг за 3 месеци.
Пишете за Јасмина,нина има програма со смути 100евра и е месец ,дали некој бил кај неа на програма, се издржува ли?