Aj ve molam itno mi treba ponudete mi nrkoj dobar nutricionist se mislam za Iva Krasieva i za Simona Korunovska Koja e dobra od ovie dve. Bev kaj Irina i nekako slaba komunikacija nemav rezultati ve molam ponudete mi nekoja ako znaete.
Mislenje za Elena Mircevska ve molam sakam da uplatam kaj nea na programa na zanamluvanje kg pa mi treba itno mislenje da znam na sto sum
Здраво, сакам да прашам дали има некој од вас искуство со Клаудија Адеми. Дали сте задоволни и како се движат цените?
Kako ste zadovolni od Cveta dineva Jas sakam od zdravstveni pricina da odam i za zdebeluvanje ne za slabeenje
Да јас имам искуство. Еден месец платив за нејзиниот план на исхрана. Цената беше 8000 ден. Искрено јас ослабев околу 6-7 кила за еден месец што беше wow ама режимот на исхрана е многу строг, бара доста да се придржуваш за да имаш резултати. Да јас имам искуство. Еден месец платив за нејзиниот план на исхрана. Цената беше 8000 ден. Искрено јас ослабев околу 6-7 кила за еден месецшто беше wow ама режимот на исхрана е многу строг, бара доста да се придржуваш за да имаш резултати.
Јадете што е можно поздраво исфрлете благо,грицки,газирано...малце физичка активност и разултатите се загарантирани. Јас така правам скоро 10-12 години и сум пре задоволна од мојот изглед, а тоа и другите го кажуваат. Да се судам во толку и толку саат да правам тоа и тоа не можам 1 згора на тоа има 8 многу готвење во нивните програми...а јас ненам толку време за тоа.
Скапо ова. А со вежбање е ова? Еден месец за овие резултати е топ, ама од колку на колку се симна? И што се оброците одприлика?
Абе никој од форумов не бил кај Клаудија Адеми? Изгледав подкаст со неа, ми делува како да си ја знае работата, ме занима кој ѝ е начинот на работа и дали е по нешто различен од останатите нутриционисти (многу готвење).