една блиска користи чај за слабеење ќе си свари цело големо шише чај и поцел ден го пие ако јаде нешто веднаш во Ве-це .. јас имам мириснато гадно ми смрди
феминки, ве читам долго време ама никако да се зачленев и јас... Чајот го пијам веке 4ден и многу ми е убаво... Се чувствувам полесна, но исто така јадам само еднаш во денот и после 6 часот не ставам ништо во уста... Бидејки за краток период, лани летото ослабнав 20 кг сега морам да имам строг режим на исхрана бидејки кг се вракаат како луди...
Чајов изгледа само кај мене не делува!!! Јас го пиев ама немаше ама баш никакви резултати...ама сигурно до мене е проблемот, кога на сите останати делува Како и да е, ако сте си го нашле спасот терајте си, а јас ќе си барам некој ,,лек,, за мене и понатаму Поздрав
go imam pieno kirkolina cajot efikasen e za zabrzuvanje na metabolizam , zas za toa go koristev bidejki so toa imam golemi problemi... no veruvam deka e korisen i za slabeenje planiram da pocnam i za toa da ko koristam... pozz
Што мислите за слим инстант чај на докторс? Го купив пред некоја недела па незнам што ми текна вечерва да го растворам, 4 кесички се во едно пакување, една кесичка се раствора во 1.5 вода и се пие преку целиот ден. Го пробав, има некој чуден благ вкус, за чај за слабеење не е лош, дури ми има вкус како социјален сок или степ на растворање, боја црвена жиш, што чај ќе да е ова Па си викам да не сум направила утка, да не не е за слабеење ама на пакувањево има некоја секси жена со гол гз ваљда ќе да е
Купив чај за слабеејне Кирколина и SlimLine мусли од Виталија кој се јада месани со млеко или јогурт насабајле.И си го пијам чајов и пешачам на сабајле.Е сега дали чаков можи да с епија на гладно на сабајле пошто не ми се јади некако
jas ke utre ke go pobaram pa ke probam da vidam kako ke deluva kaj mene sekakov probav ke probam i so via
Пијам чај од киркОлина 20тина дена по секој оброк.По фармерки се забелезува дека сум ослабена и то бај4ки и стомакот мие мал нозете исто така во обем сум намалена и килажата .Пред да го пијам бев 56 килограми сега да се измерам треба.Инаку си внимавав на исхраната на сабајел овошје или мусли со јогурт и сок од лимон наодручек зеленчук и навечер зеленчук или чаша јогурт си пијав газирано поретко се слушувало д ајадам и чоколадо сладолед чипс ама со исав а сега го заменив чоколадото со витанова.Искрено одам многу во вц и апетитот мие мн намален
Дали е добро да се пие чајот(овај по рецепт) во комбинација со диета и со физичка активност? Нема ли да биде големо оптеретување за оргамнизмот?