леле зошто бе слим лаин капсулите???? на братуцеда ми тетка ми 2 другарки и сестра ми му се деси истото од слим лаин, ослабнаа се стопиа,која во несвест паѓаше,на која крвта вода и стана, абе сите се жалеа ослабнаа физички ама и здраствено, епа неможе да се пиат доживотно, прекинаа со пиењето и што се случи, сестра ми беше 65, од слим лаин ослабна стигна до 52 супер топ, но кога престана да пие за два месеци 68 стана, и на сета таа уште е за никаде со здравјето и метаболизамот и ослабна, и имунитетот. препорака од мене подобро за тебе ич не ги пиј тие апчиња нема да ти помогнат. позз и се најдобро
Јас не се соглалсувам со твоето мислење за слимлајн, јас ослабнав и сеуште ја осржувам таа тежин, слабеењето е индивидуално, па затоа не ширете дезинформации. Поздрав до сите
јас го пијам киркулина (трето кутивче ми е веќе) прво го пиев оној со овошниот вкус, а сеа го пијам класик, и баш сабајлево приметив дека фармерките ми се пошироки малку, незнам колку сум ослабен немам вага. сега почнав да ја држам и диетата УН (обединети нации, таа со протеински скробен јаглехидратен и овошен ден), денес ми е трет ден, и ќе го пијам само во скробниот, јаглехидратниот и овошниот ден. чајот има ефекти да знаете.
Вака имам читано дека од чај од ружин се слабее епа сега незнам каде да го најдам,а досега немам пробано со чаеви па сакам да почнам ве молам кажетемии
дали некој го има пиено чајот alkalaчај за прочистување) и дали некој може да го каже своето искуство доколку го користил или го користи ?
а зашто не и во протеински, не смее или ти така си сакаш?? иначе го имам пиено и јас ама за коментари баш не сум компетентна бидејќи не го пиев редовно, ке испијам едно паковање и толку, еве веќе 2месеци сум на ун диетата па можда требаше да комбинирам и со чај за боље ефект
па јас така решив да не го пијам во протеински ден. сега малку правам пауза од киркулина чај, па за некое време пак ќе почнам да го пијам
Искрено јас немам баш и најдобро искуство со овој чај... го пиев за време на зимата минатата год...и имаше катастрофални ефекти на мене... зе здебелив едно 7-8 кила како ништо...
дали некој го пиел овој чај macval slim за слабеење http://www.google.com/imgres?q=macval+t ... 29,r:6,s:0 ваков е ист ама боди слим пишува на него неможев да најдам слика јас предтоа пиев кирколина и желудникот ми се расипа испив 3 кутивчиња и неможев да го поднесам потоа од се мио беше лошо, а резултати не видов некои.
веќе една недела пијам црн чај некој велат деа бил ефикасен за слабеење.. што велите вие да продолжам да го пијам или да одам на зелен чај?
леле зошто бе слим лаин капсулите???? на братуцеда ми тетка ми 2 другарки и сестра ми му се деси истото од слим лаин, ослабнаа се стопиа,која во несвест паѓаше,на која крвта вода и стана, абе сите се жалеа ослабнаа физички ама и здраствено, епа неможе да се пиат доживотно, прекинаа со пиењето и што се случи, сестра ми беше 65, од слим лаин ослабна стигна до 52 супер топ, но кога престана да пие за два месеци 68 стана, и на сета таа уште е за никаде со здравјето и метаболизамот и ослабна, и имунитетот. препорака од мене подобро за тебе ич не ги пиј тие апчиња нема да ти помогнат. позз и се најдобро[/quote И јас ги пиев слим лине и завршив во ремедика така да никако овие да се пијат
Чајот од магданос (без шеќер) е одличен против целулитот.. Исто така и зелениот чај кој што е природна состојка која не само што помага во слабеењето туку делува и позитивно на здравјето.
Ммммм оригано.. мојот најомилен зачин.. пица обавезно зачинета со оригано.. обожавам! Добар е и тој, чајот од оригано е за подобрување на варењето на храната. Помага и за зајакнување на имунитетот. Исто така чајот од оригано, уништува преку 30 видови на различни бактерии, меѓу кои и најотпорните како ешерихија коли, кандида, салмонела....
Ме интересира дали некој ја има почнато ..ги купив сите намирници и се канам од утре да започнам...инаку сум нова го читам редовно форумот и најмногу заради оваа диета и се регистрирав....Се надевам дека некој ке ми врати позитивен коментар...во врска со диетава...Поздрав