1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Слабеење со чај

Дискусија во 'Диети' започната од The-Queen, 13 февруари 2011.

1. mimij

mimij Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Колку пати на ден го пиевте овој чај и како го пиевте дали пред или после јадење и во комбинација со која диета Позз :)

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    јас го пијам чајот ама без диета :D по 3 кесички дневно во литар и половина после јаденје најчесто и навечер обавезно, мене ако недруго ми се среди столицата, сиодам во вц по 2 пати дневно, и за една испиена кутивка ослабнав некаде 2 кг друго си јадам се, само црн леб- бел не!

иначе со која диета??? ај да пробам и така :lol:

3. Tanja03

Tanja03 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    37
    Јас кирколина го пијам моментално само за резултатите рано е да зборувам...........знам само дека и на храната треба да се внимава ако сакаш ефект да има.........што е нормално ;)

4. Blue-eyes-girl

Blue-eyes-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    30
    да ве прашам за еден чај од виталија денес си купив слим & фит е во црвено пакување во содржинината пишува дека има состојки од зелен чај , јаболко незнам таму др што...
    дали некој го пробал и има ли ефекти од него ? :)

5. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не знам стварно, се мислам дали да пробам да пијам. Вака не јадам ништо, леб и калорична храна не сум пробала богзнае од кога. А морам уште 9-10 килца да симнам за да си ја достигнам идеалната тежина, многу набацив зимото. Според вас кои имате пиено дали има ефект и од кој чај?

6. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    876
    Колку го зедовте чајов и каде може да се најде? :wasntme:

7. mimij

mimij Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Чајот го има во поголемите маркети. Јас го зедов 75 денари

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Девојки, не би да ви се мешам, ама каки чаеви, апчиња или не знам што, се знае што треба за да се симне тежина-здрава храна и спорт. Се друго е привремено мачкање очи, плус нездраво :|

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па нормално дека нема да има ефект ако пиеш чај а буташ калорична храна, сендвичи и триста чуда. Значи, се согласувам. Здрава храна и вежбање најмногу помага а чајот може како додаток само. Јас еден период пиев зелен чај ама многу малку го пиев а сега се мислам пак да почнам.

10. SarCh

SarCh Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    Има сега нов Kirkolin Lux на праска мириса и преубаф е :D Завчера си го купив :D :D.Неможам обичната Kirkolina никако да ја поднесам толку мнооогу гаден вкус ми има БЉАААК :worried:S Ама оваа е поинаква. Читам има добри резултати со Kirkolinava па ќе видиме кај мене :D

11. Tanja03

Tanja03 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    37
    Еве јас со -3 кг. со кирколината ама и редуцирана храна. Значи има ефект...

12. milosavljevski

milosavljevski Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    10
    јас ја пијам обичната киркулина, и во неа си ставам по малку цимет и мн убаво ми мириса. земај го него а и поевтин е плус циметче 300 мераци.

13. assazz

assazz Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    malce kasno pisuvam gledam deka temava e dosta stara no smetam deka ne treba da se slabee so caevi ili tableti za slabeenje bidejki se toa e vestacko i go narusuva nasheto zdravje, i sekako zadovolstvoto koga ke oslabneme bez tie pomagala e mnogu pogolemo :))

14. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    со чај може да се обидеме,ама со таблети НЕ,бидејки штетно може да делува на организмот,така вујна ми слабееше со таблети и заради тоа се разболе.....затоа немојте НИКОГАШ со таблетти за слабеење :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Планирам да купам кирколина чај тој Lux на него што пишува добар бил за прочистување на организмот, за исфрлање на мастите и со здрава исхрана за слабеење, па после ќе ви кажам резултати.

16. Princess-S

Princess-S Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Дали некој го пробал чајот Slim&Fit на Виталиа и ако има такви ве молам кажете ми дали сте задоволни? :)

17. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Девојки би ви препорачала да пиете зелен чај исклучиво,многу е добар за организмот,го забрзува метаболизмот,помага за побрзо варење на храната, а и го препорачуваат многу докторите.Пред се помага во слабеењето и многу е здрав.

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Купив, ама обичен кирколина, не пишува на него лукс ама пишува за мршављење.
    Го пијам мислам три дена по ред. Првите два дена ме протера по голема нужда, ама еве нешто денеска ич не сум појдена.

19. aqvarius

aqvarius Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    ovoj cajov sto e predlozen na 1 strana od 4 kesicki magdonos,4 zelen caj se pie samo toj po cel den ili moze i nesto da se jade..ako ne drugo barem reducirano

20. hubba.bubba

hubba.bubba Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    4
    може може