1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Слабеење со чај

Дискусија во 'Диети' започната од The-Queen, 13 февруари 2011.

1. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    523
    Почнувам од понеделник, во комбинација со седумдневната диета, најмногу ми прија.
    Што мислите до Нова Година колку ќе симнам со таа комбинација + физичка активност?? :sweat: :*

2. bubuce

bubuce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    35
  3. severinka

severinka Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    go procitav cajot i bas mi se dopaga, planiram da go probam od ponedelnik.Samo da prasam dali e normalna ishranata pri vnesuvanje na cajot ili?

4. slash00

slash00 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Fitoslim има ли некој ппобано? Гледав во списанието на зегин 15 год најпродавам чај за слабеење а 100 и нешто денари беше.. Ако има некој пробано нека пише за резултатите (ако ги има :D )

5. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.041
    Допаѓања:
    1.958
    А Кирколина чајот каде го има?

6. Sonce-soncence

Sonce-soncence Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    15
    Vo tinex marketite

7. k-sweety

k-sweety Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    Дали чајот од свеж магданос ке ми помогне да ослабнам барем 5-6 кг и како треба да го пијам имам слушнато повеке од 2-3 шолји на ден да не се пие ? помогнете :D :*

8. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    кога и пиете овие цаеви јадете се или држите диети

9. protonce

protonce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    6
    Cajov go ima i po apteki

10. protonce

protonce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    6
    Чај за слабеење од билна аптека матија го пиев порано, сега го начекав во Cosmo у зебра а другар го купил од аптека. Еднаш имаше резултати, ке ве информирам дали сега сум симнал некое килце.

11. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    девојки има некоја пијано коро слим чај за слабеење и дали имало резултати? :*

12. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    не ми одговарате мене што не ми одговарате туку да ви кажам јас на тие што ги интересира за забрзување на метаболизмо јас пиев секое сабајле чаша млака вода измешанло со едно лајче мелен сончоглед непечен меленки сем од тиква и мелено ленено семе после секое јадење киснев во wc некогаш имаше денови па можи и цел месец кога не пијав ама пак си одев во wc после секое јадење ми беше полесно во стомако а и слабеев сега планирам пак да почнам да го пијам...од чајон мешавинана напротив јас уште повеќе неможам да одам во wc а мајками од една чаша ја спотера незнам шо чудо сум јас :devil:

13. golubinka987

golubinka987 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    и како најефикасен чај кој ќе го препорачате? јас веќе 3 недели пијам зелен ќај, не чувствувам некоја промена кај мене, но мн ми е поубаво

На macence4 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
    има цај на слим лине се слабее од него од 5 до 7 кг, јас сум го пиела и јас ослабнав 6 килограми

15. zbj19113

zbj19113 Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Го пиев чајот што е мешавина од секакви чаеви и сум многу задоволна иако си правев само шест дена и после не продолжив :) Ако некој има проблеми со метаболизмот или сака да симне 2-3 кила топло му го препорачувам :)

16. severinka

severinka Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    мене не ми е јасно дали само од чајот со мешавините си ославела или држеше диета? (и која ако си држела) :))

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Јас еве почнав да пијам и Слим микс од Good Nature,па одма делува :D Изгледа ќе допридонеси и тој малце за слабеењето.А иначе и диета си држам :)

18. JustPrincess

JustPrincess Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас го имам напраено ова чајчево што е микс од повеќе чаеви и да ви кажам дека после 6 дена јас имам симнато 3 кг. што мислам дека тое е одличен резултат :)

19. Sofija3

Sofija3 Активен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    6

Ова чајче го пиеш?
    Лајче мелен сончоглед непечен, мелени семки од тиква и мелено ленено семе ,во млака вода

20. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    јас пиев едно време зелен чај.Го пиев од што ми беше убав.Не ни помислив дека ќе намалам едно килце,и на крајот ја среќна и задоволна си намалив 2 килца и бев воодушевена.Прекинав со пиење пошто мајка ми ми рече дека можело да ми се слоши од секој ден чај па чај,и го пијам некое време.А,со тоа си ги повратив килцата :rofl: :(