Почнувам од понеделник, во комбинација со седумдневната диета, најмногу ми прија. Што мислите до Нова Година колку ќе симнам со таа комбинација + физичка активност??
go procitav cajot i bas mi se dopaga, planiram da go probam od ponedelnik.Samo da prasam dali e normalna ishranata pri vnesuvanje na cajot ili?
Fitoslim има ли некој ппобано? Гледав во списанието на зегин 15 год најпродавам чај за слабеење а 100 и нешто денари беше.. Ако има некој пробано нека пише за резултатите (ако ги има )
Дали чајот од свеж магданос ке ми помогне да ослабнам барем 5-6 кг и како треба да го пијам имам слушнато повеке од 2-3 шолји на ден да не се пие ? помогнете
Чај за слабеење од билна аптека матија го пиев порано, сега го начекав во Cosmo у зебра а другар го купил од аптека. Еднаш имаше резултати, ке ве информирам дали сега сум симнал некое килце.
не ми одговарате мене што не ми одговарате туку да ви кажам јас на тие што ги интересира за забрзување на метаболизмо јас пиев секое сабајле чаша млака вода измешанло со едно лајче мелен сончоглед непечен меленки сем од тиква и мелено ленено семе после секое јадење киснев во wc некогаш имаше денови па можи и цел месец кога не пијав ама пак си одев во wc после секое јадење ми беше полесно во стомако а и слабеев сега планирам пак да почнам да го пијам...од чајон мешавинана напротив јас уште повеќе неможам да одам во wc а мајками од една чаша ја спотера незнам шо чудо сум јас
и како најефикасен чај кој ќе го препорачате? јас веќе 3 недели пијам зелен ќај, не чувствувам некоја промена кај мене, но мн ми е поубаво
Го пиев чајот што е мешавина од секакви чаеви и сум многу задоволна иако си правев само шест дена и после не продолжив Ако некој има проблеми со метаболизмот или сака да симне 2-3 кила топло му го препорачувам
мене не ми е јасно дали само од чајот со мешавините си ославела или држеше диета? (и која ако си држела) )
Јас еве почнав да пијам и Слим микс од Good Nature,па одма делува Изгледа ќе допридонеси и тој малце за слабеењето.А иначе и диета си држам
Јас го имам напраено ова чајчево што е микс од повеќе чаеви и да ви кажам дека после 6 дена јас имам симнато 3 кг. што мислам дека тое е одличен резултат
Ова чајче го пиеш? Лајче мелен сончоглед непечен, мелени семки од тиква и мелено ленено семе ,во млака вода
јас пиев едно време зелен чај.Го пиев од што ми беше убав.Не ни помислив дека ќе намалам едно килце,и на крајот ја среќна и задоволна си намалив 2 килца и бев воодушевена.Прекинав со пиење пошто мајка ми ми рече дека можело да ми се слоши од секој ден чај па чај,и го пијам некое време.А,со тоа си ги повратив килцата