JustPrincess напиша: Јас го имам напраено ова чајчево што е микс од повеќе чаеви и да ви кажам дека после 6 дена јас имам симнато 3 кг. што мислам дека тое е одличен резултат држеше некоја диета за време на чајот или си јадеше општо се и си го пиеше, подетално ако сакаш да ми раскажеш falaodpapred
Јас лично не обрнував многу внимание на исхраната но гледав доручекот да ми е стрикно овошје и лебот скрос го отфрлив и после 8 не вечерав.
Не не овој : Во 3л зовриена вода се става: 4 кесички чај од магдонос 4 ќесички чај од мајчина душица 4ќесички зелен чај 2 ќесички кантарион да стои пола саат па се вадат ќесичките, се додава 3 лажици мед и 4 исцедени лимони се пие 2 дена по 1,5л на ден се пие 6 дена па се прави пауза од 2, па уште 6 дена
Дали некој има искуство со кафето за слабеење на слим лине? Тоа што се пие 12 дена.? Можеби сум офф ама незнам каде да прашам
Сакам и јас да почнам со чајов само не го разбирам делот со се пие 2 дена по 1,5л на ден, па после се пие 6 дена па се прави пауза од 2, па уште 6 дена ... значи како 2 дена па 6 дена, ај појаснете ми ве молам
^^ наведената доза е за 2 дена, да пиеш по 1,5 литар на ден, па така за 6 дена ти требаат 3 вакви дози на чај, правиш пауза, па пак пиеш уште 6 дена
Вака девојки, ова ви го кажувам од искуство на сестра ми... таа го пиеше Кирколина може 3 месеци симна 10кг, и после уште три месеци продолжи да го пие но во комбинација со диети и симна + 15кг, и еве до ден денес има проблеми со изметот... Значи потребна и е хемија сега за да иде на голема нужда, поради тоа што цревата се научиле да реагираат на несекојдневни сустанции.... Затоа ако пиете , пите во помали количества или не многу редовно...сепак се што е претерано не чини
купив чај Кирколина,значи пред 1час испив шол со две филтер кесички,и отидов во вц 2 пати,а и чуствувам нагон за повраќање.Мислам дека делува .
Чајот не треба да ти предизвикува нагони за повраќање, туку да го забрза варењето на храната. Таман работа да повраќаме после секое јадење, булимични ќе станеме. Ако ти создава нагони, не го пиј. Пробај со некој друг чај.
Мислам дека зелениот чај е најдобар и најефикасен . ДОбар е за мнооогу работи- забразување на метаболизам , целулит, за намалување на крвен притисок . И една од најдобрите работи што мене најмногу ми се допаѓа, е што се смета дека го намалува апетитот и помага при слабеење . Пред одреден период го конзумирав неколку дена и пазев на храната и забележав дека подуаноста ми ја снема , сега пак ке почнам да го конзумирам мислам дека ке има резултати доколку пазам и на исхраната нормално
факт е дека ако не сме физички активни од слабеењето треба да се збогуваме но постојат и такви лековити билки кои помагаат во регулирање на варењето на храната што истото го забрзува организмот и доведува со слабеење токму таква билка е зелениот чај без кој не можам да го замислам денот.
Јас го пиев пред 2 години и ослабев некои 7 килограми.На почетокот само ми се забрза метаболизмот ама не видов некои поголеми резултати но отпосле се стопив ...во 1литар чај ставав и еден цеден лимон..и да не заборавам целулитот ми се повлече. А кирколина чајот стварно е ефективен? ви помогна ли вам, сакам да пробам со него, колку чини?
fajlovi/image/118290 баш ме заинтересира.... 70 денари...некои од феминките пишуваа дека има резултати.. само после колку време ?