Од вечер се прави и се чува во фрижидер,нема потреба да ги цедите плодовите,нека си пливкаат, а не мора ни да се јадат.
јас го пиев две недели искрено незнам дали ослабев некое килце бидејки се немав мерено пред да почнам да го пијам.но од вцера сум на протеинската диета па ке видам дали ке има резултати.инаку си го пијам зелениот чај секојдневно
Леле јас да ти кажам од овој Кирколина чајот што е цело време одам во вц. .Го пијам 3 пати на ден по јадење + пијам по 2 чаши зелен чај и 1 литро целулит миксот на Алкалоид. Спојлер Пола ден сум само во вц.Де мо*кам де ка*ам
Немој да пиеш повеќе,знаеш ли дека со ова темпо на пиење болницата не ти бега,премногу е тоа за бубрезите,ќе ги исфрлиш сите минерали од телото на тој начин,мисли на здравјето и престани неколку дена да пиеш,после може ама умерено вака немој,чајот не е играчка.
Јас не сум за слабеење со чај.Или пак за течните диети...Си пијам зелен чај,првенствено затоа што ми дава енергија и не ми го прави стомакот подуен.И има доста кофеин. Мајка ми пие некој за слабеење изгледа после секој оброк,пробав и јас еднаш,бев одма после у ВЦ,ама ипак мислам дека е грозен и не сум за. Здраво слабеење,со ЈАДЕЊЕ,а не со ПИЕЊЕ.Јадете,ама внимавајте што.Бирајте квалитетна храна и не мешајте разни хранливи вредност,ако јадете јаглехидрати,нека тој оброк ви биде само од јаглехидрати,но ЗДРАВИ.Исто така и протеини доста ви требаат....Плус вежбање...
Девојки, од една моја блиска особа слушнав за доста ефикасен чај од магдонос кој го пиела краток период и имала одлични и видливи резултати. 3 китки магдонос се варат во 3 литра вода.Се остава да врие се додека водата не изврие до 1.5 литра.Се цедат 3 лимона и чајот од литро ипол се пие 3 пати на ден по 150 грама. Со придготвениот чај имате за 3 дена.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterЈас мислам вреди да се проба не е мн пари има за месец дена и мн го фалат до 6 кг од едно пакување. Почнувам за некој ден па се надевам дека конечно од нешто ќе имам резултати!!! Поздрав до сите! П.С. Дали има некој искуство со овој чај?
Прочитав дека некои од вас го имат пиено чајот на матија пауновски , ај некој ако сака подетално да ми објасни дали има ефекти , за колку време можам да изгубам 4 кг ? и дали е точно тоа за мастите дека се исфрлуваат? Фала однапред .
Хаха колку сте слатки кога верувате во вакви глупости. Но на вашата не информираност вие добивате празнење на вашите тешко заработени пари. Какви чаеви,ниеден чај освен зелениот (па и тој) немаат некакво полезно дејство кон забрзување на процеосот на телесните масти. Второ мастите не се исфрлаат преку мочката,тие се користат како енергија кога сте во калориски дефицит(кога не јадете доволно храна или трошите 500 калории дневно). Процесот на топење масти во енергија се нарекува липолиза,сложен процес и бара познавање на биохемија. Но кој сака да прочита може да види овде. http://en.wikipedia.org/wiki/Lipolysis Така да наместо да инвестирате во чаеви,инвестирајте во зеленчук,овошје и протеини. Тие се храни што им се потребни на човекот,што се хранливи и ве прават сити . Бидејќи чаевите се диуретици,бидете внимателни со внесот на витамини и минерали,ако премногу идете во ВЦ може да настане дисбаланс на електролитите и на витамините што се растворливи во вода Ц,Б.
vo kombinacija so pomal vnes na kalorii i intenzivno vezbanje , a kako dodatok cajot . Fala sepak , inaku poveke od jasni mi se tie raboti . se izvinuvam za latinicava , na ovoj kom nemam kirilcna podrska .
Девојки а што мислите за чајот на Матија ??? Неколку денови се мислам да го земам викаат дека има добри резултати....дали некоја од вас го има пробано??
Матија-чај за слабеење Девојки што мислите за чајот на Матија Пауновски кој е на природна база? го конзумирала ли некоја,има резултати? денес го земав после долго набедување,знам дека едно време беше хит овој чај,па го снема ве молам ако имате некои искуства кажете,или и овај ке биде залудно давање на пари како и се досега
Матија-чај за слабеење Земај пиј го моментално го пијам и јас и како шо викат опасните ставај патиките и добар спорт.....па да се надеваме дека ке има барем малку резултат
Јас пиев чај за слабеење од Билна Аптека Матија, ама мислам дека не е истиот на онаа траваркана пауновски. Во аптекава држеле повече чајчиња за слабеење ама они ми го понудија еден во големо пакување од 100грама, го пиев околу 40 дена и симнав 3 кила. Има убав вкус на пеперминт и не е тежок за пиење.
painjouji caj za slabeenje cajov PAIYOUJI go naracav od edna apteka mmnogu go barav nikade go nemase , no e mnogu dobar mozam da go pofalam sekoj den od sabajle pijam po edna kesicka ,vo kutijata ima 18 kesicki za 18 dena,,denes mi e tret den no navistina delova apetitot mi e skroz zatvoren se osejkam nasitena , imam visok edno 15kg i sakam da gi otstranam, dali nekoj go koristel ovaj caj i za kolku vreme kolku kila oslabel ? !!se izvinuvam od tel pisuvam
џабе ви се чаеви , ако вие не пазите што јадете , и не вежбате .. јас одам во теретана скоро 2 години , пијам чаеви само ЗЕЛЕН чај , и оној на ТаНаНа ..