Да прашам јас денес го купив дримо чајот и ме интересира како се приготвува дали се вари и се процедува
Samo dobar rezim na ishrana. Nikoj caj nema da ti pomogni da oslabes. Od iskustvo ti kazuvam ponatamu ti si znaes
cajot e steten za podolgotrajna upotreba kako i tab.dulkolax ili slicni,PREDIZVIKUVA MRZLIVI CREVA,I POREMETUVANJE na hormoni na nadbubrezni zlezdi
Го користел ли некој овој чај од Алкалоид за слабеење? Би сакала да го пробам, само не знам дали има ефект...?
го имаш конзумирано ти? нешто гледам го фалат по нет ама се мислам тие шо го продаваат го фалат а не е ефтин за експериментирање
Јас не , тетка ми, две паковања едно по друго ( кажаа и дека после првото ќе почне да слабее ) и се зезна најискрено
Јас го пијам ама уште се мачам со првата кутија зашто вика еднаш дневно навечер да се пие некогаш и заборавам да го испиам али наредниот ден ми делува сабајлето кога ќе станеш од спиење се оставаш во wc.
Моите колешки на работа се шекнаа по чајот,една ослабе 8 кила за месец и половина.И јас почнав да го пијам еве втор ден веќе,одам почесто во тоалет ,чуствувам храната побрзо се вари па ќе видиме .
@jasbi Buharishop се вика страната на ФБ. Slim tea 9+ истиот е само паковањето е поинакво. 200 денари е кутија.