го пијам чајот кирколина веќе 10 дена, немам стапната на вага ама некако се осеќам ,,полабаво,, ќе проверам после 10 тина дена за да не губам надеж , е сега дома најдов еден чај слим микс и незнам дали може да се меша со овој другиот, варам дневно по еден литар и си пијам кога ќе ми текне! јадам исто како и секогаш ша ќе видиме некаде со поточни информации кај 5, 6 март!
kirkolina piev dve kutii za slabeenje dve za celulit i NISTO ne reagira a toj mesaniot i jas sum slusnala deka e efikasen ! [mod-kirilica:3gwffm88][/mod-kirilica:3gwffm88]
На кој бе ти манијак? а? A bad joke... ... Имам 5 кила над тоа што сакам... 165 сум..55 сум тешка... Уште малце ако продолжам ќе станам една голема пача. Затоа сеа почнав да вежбам, и морам да си ја исконтролирам исхраната, на 50 кила најубаво се осеќам. Вака сум си тешка сама на себе.Не можам да се носам со актуелната ситуација...... На раб на метаморфоза кон морж сум...
Па нели идеалната тежина за жени е висината минус 110. Во што се вклопуваш и ти. Ама изгледа е точно дека жените никогаш не се доволно слаби. Добро најбитно е да се чуствуваш убаво во своја кожа, а на тебе за тоа ти треба минус 5 кг. но никако со апчиња. Можеш само да си наштетиш и да си го пореметиш организмот па и здравјето да си го доведеш во прашање. Мислам смешно е да некој со тој изглед како твојот размислува на апчиња за слабеење?
Dafnee па тебе вооооопшто не ти треба диета...камо јас да имав 55 кила....мене тоа ми е целта (инаку, и јас сум 1.65) и ајде онтопик, пак ќе замарам со чајот... го пиев четири дена, па 2 дена паузирав, зашо касно ми текна дека дома немам зелен чај, а другиот ден ме мрзеше да го правам и вчера пак го почнав...сабајле кога застанав на вага се исплашив дури....скоро 2 кила сум ослабела!!! значи кој сака да слабее по природен пат без некакво посебно замарање со диети, слободно нека го почне чајот, нема да зажали
И јас го пиев овој чај скоро 3 недели со паузи се разбира. И симна 4кг со нормална исхрана. А плус додавав и цимет. Со извинение не излегував од тоалет
Kе морам и јас да го поцнам Чајот само утре кантарион да земам и стартувам.Стом за брзо време има резултати јас со ун диетата еве веке Четврта недела поЧнувам едвај 2.5кг намалив.Утре ке земам кантарион и одма стартувам.
Cе снајдов и ги најдов потребните состојки Tака да од денес почнувам со чајов! Mногу ми е вкусен, сега е готов, ммммм, се осеќа само лимонот и медот
леле се оставив на шоља од чајов многу тера по голема нужда бе инаку колку шољи(од оние големите за чај) се 1.5 литро?? јас испив 3 големи шољи....
^Абе знаеш како можеш да мериш...Земи некое шишенце од сок од пола литар, и три треба дневно да испиеш Не знам на кои шољи поточно мислиш, зашто има од 250, 300 мл...Најдобра ти е таа опција со шишињата А дека тера за по голема - тера Ептен се иде
Баш ми е мило што кај повеќето има резултати, еве и сестра ми се радува, имала помалку целулит.. она си јадеше се нормално, дури и повеќе, ама сепак мислам дека треба да има некој ред и со јадењето Тоа се се обични чаеви, што значи нема ништо штетно во нив. Во поголемите маркети сигурно има од сите, или пак во аптека, така во кесички е колучински попрегледно
Па пиеше една "тура", 6 дена па пауза 2, па уште 6 дена.. На око има резултати, а за точно нзз, немаме вага дома, а на др место не знам дали се има мерено
како и да е, ќе го пијам јас и 1 кило неделно да се слабее на коњ сум фала за рецептава, што ја сподели овде со нас очајните феминки
ќе ослабеш и повеќе од кило, верувај, доволно е само малку да намалиш количински во исхраната, и ако можеш практикувај по еден овошен ден, да речеме, на 5 дена, или како ти одговара, така најлесно се слабее А кога ќе измине и вторава недела сакам да продолжам со чајов, ама да пијам 3 дена, па 1 ден пауза, и се така...дали мислите дека ќе ми штети тоа на организмот? Мајка ми нешто ми збореше дека цревата сум можела да си ги зезнам, па после ич да не можам да одам во wc Ме стави во мисла...Од друга страна пак, чаеви се само, и лимон, како може да биде штетно... Со што се замарам и јас, господ да чува!
Се што го има во големи количини е до некаде штетно, чаевите не се штетни, ама може организмот да ти се навикне па да немаат некое дејство.. би можела да одмориш некое време.. ќе си внимаваш на исхраната па ако мислиш пак да го почнеш Ова барем е мое мислење...
да, овие 2 дена намалив на исхрана па ќе видиме, ама мноооогу мочам од чајов, и само по голема нужда A не верувам од чајот да ти биде нешто, бидејќи тоа се се витамини, ако е за тоа ние секој ден по 2 -3 и повеќе кафиња пиеме------ а тоа е 100 пати поштетно
Ееее во право си за кафето...Кога ќе видиш, секој има различно мислење за ист производ, дури и нутриционистите, едни кажуваат нештото е лошо, други пак викаат дека е добро...Епа јас ќе си пијам се додека ми делува Их, да ослабам 5 кила со чајчево, не знам што ќе направам од среќа