Мене зелен чај ми помогна кога слабеев. Пиев една шолја на ден, повеќе не можев ама стварно гледав ефекти. И сега често го пијам за детоксикација
Јас денеска си земав чај за слабеење Fitness plus од Fructus. Се пие две шолји на ден, една по ручек и една пола сат пред спиење. Дали некој друг го има пиено овој чај и дали имс резултати?
Го блокира апетитот и неможеш да јадеш количински и те држи сита подолго време. Иначе непостој ни чај ни таблети за слабеење. Се слабеј со исхрана.
Јас го користам зелениот чај. Има ефекти. Ама пијам по 3-4 шојли на ден наместо турско кафе. Кафето многу го пиев 5-6 пати на ден сега го заменив со чајот и супер ми е плус и има ефекти ослабена сум. Незнам во килажа ама во обем осекам. Околу стомакот и плус одам во вц на почесто.
Krastavica, limon, gumbir, caj od magdonos probano deluva kako ludo, nasabajle pred jadenje i navecer pred spienje po edna casa
Зелен чај и кофеин. Зелениот чај и кафето не се топачи на мсти така да ова е само маркетинг за перење пари
Kade go zede cajot i dali ima efekti? Kako go pravis?so kolku voda? Zdravo,dali go pocna cajot?kaj go zede i dali ima efekti? Pozz
Здраво, не знам дали прашањето е соодветно за овде но сепак е поврзано со слабеење. Пишав на повеќе теми но никој нема одговорено, сакам да прашам дали некој користел медобил? Гледам имаат акција медобил голд пакет, околу 1900 денари е, со гратис крема за стрии и чај. Читам на една постара тема има различни коментари, ме интересира некој дали има користено и ефектот каков е? Дали вреди да се дадат толку пари? Благодарам
@LadyyGaga Ако сакаш да ослабнеш, мој совет ти е активирај се, почни со вежбање и нормализирај си ја исхраната + 2 литри вода дневно пиј. Со тие 1990 денари откако ќе ги видиш резултатите почасти си се фустан, пар фармерки или чевли, намест да ги даваш за еден чај. И да го пиеш, ако не си ги промениш навиките и не почнеш да вежбаш, пак би ти се вратиле килограмите и повторно ќе бидеш на истото.