Моја другарка пиеше detox чај за слабеење и мислам дека имаше резултати. Мислам дека испи цела кутија чај и ослабе 4kg.
денес баш гледав на страната на алкалоид има некој чај за слабеење, имам пиено од другите чаеви што им се се доста квалитетни , еве пример да земам ваков чај сакам да симнам 2кг колку време да го пијам , има некој пиено , искуства?(немора на акалоид било каков достапен да е само по маркети/аптеки...)
Ти го препорачувам detox tea чајот, моја другарка испи цела кутија од 20 ќесички и ослабе 4kg. Само што не сум сигурна дека го има по маркети или аптеки сепак можеш да провериш. Пиши ми лп ако сакаш да нарачаш ќе ти кажам од каде.
И јас за ова влегов во темава. Многу кг качив од лекови и веќе не можам да се гледам,освен промена во исхрана и ова ако помага супер би било. А цената да ама па за 40 дена е. 10-15 кг слебееле. Читав коментари на 22, 23 ден дека веќе 6-7 кг имаат изгубено.
A да смените исхрана и да почнете да вежбате? Некни гледам и по ЖДМ групите пршуваат вакви прашања, за таблети, за чај... Ако веќе имате одвишок пари и сакате плус да земате нешто за слабеење, можете л-карнитин, барем поголем ефект има врз метаболизам на масти него глупостиве погоре. Ама не на своја рака, туку да се посоветувате со искусен фитнес тренер. И секако, зборам паралелно со добра исхрана и вежбање.
Убав ти е советот, ама можеби некој прашува информативно а во меѓувреме и вежба и е на некаков режим. Поздрав!
Феминки, некоја искуство со чајов? Ми предизвика дијареа 4ти ден откако го конзумирам па ме интересира дали е нормално или да го прекинам? Пијам препорачана доза од 2-3 шолји дневно. П.С. Паралелно и вежбам и внимавам на исхрана, не е дека се потпирам само на чајов.