И да сакаш не можеш повеќе, ќе се ококориш со денови . Ако збориме за прав зелен чај, а не за оние готови напитоци од шеќер на кои има лист од зелен чај нацртано.
Госпоѓо, јас не Ви се обратив Вам. Ама штом вие ми се обраќате, еве ги моите статии, кои се слични со ставовите на експертите со кои сум комуницирала. Точно така, инаку зборував со еден господин кој прави лекови од билки, и ми кажа дека овој чај е предобар за превентива од рак, ама дека мн луѓе погрешно го користат, односно прекумерно, па има обратен ефект нажалост. Повторно, зборуваме за чист зелен чај, не мешавини или некои филтер ќесички комбинирани со др.
Си ослабнала од диетата не од чајот. И да не си го пиела чајот со диетата ќе ослабнеше пак. Ајде без диета дали ослабел некој само со пиење на чајот? Чајот не е топач на масти. Чајот не е кленбутерол.
Шо се лажете со чаеви бе? Треба да се испоти гзот малце ( доколку не е здравствен проблем во прашање де) Не е здраво вака да се налевате со билкишта, кузнае шо има внатре..
Алал да ви е на понашањето, само едно ќе ви речам токсични сте, го замолувам модераторот да ја тргне темава по што човек од вас неможе искуство да си сподели, поздрав.
Никој не е токсичен. Не си ослабела ради зелен чај и точка. Си ослабела пошто си се хранела помалце. Тоа е наука. Пријатно.
За што да се вклучи модератор? Да ја искара зашто ти кажа дека не си во право? Ко градинка е форумов.
Леле девојче аман олабави. Никој не ти збори лошо, чисто сакаме да ти укажеме да знаеш што е здраво слабеење. Зашо после ќе биде ама не ослабев, ама брзо ги вратив, ама не знам што. Убаво те прашавме и што е детоксикација чисто за да не те лажат глупи реклами, не оти ние не знаеме.
Да, како што минатиот пат не ја искараа неа кога ме предупреди/закани дека сум мајка и имам деца, затоа што постирав нејзино мислење во смешни мислења. А сега сама ме цитира, па уште не и одговараат контра ставови. Фрустрации левел 100.
Јас ја прашав што е по професија за да подобјасни зашто знаела ама го добив ова И сега модераторот кого треба да искара?
Дали некој има искуство со овој чај? Гледам по коментарите што им ги пишуваат многу задоволни клиенти и супер резултати. Дали некој го користи и како е задоволен? Веќе 90% се убедив да почнам да го користам.
Ослабнале со диетите не со чајот. Ако се слабееше со чај, горилата од мистер олимпија ќе ги користеа. Не си ги фрлај парите за реклама.