Не ви иде умот вас. После сите труења од оние слим или како се викаа, уште се лажете на "магични" чаеви. Не постојат такви. Може обичен чај да пиете кога ќе ви се грицка па да се залажете, повеќе ефект ќе има
Jas pijam tummy tox kapsuli I da go namaluvaat apetitot, nekogas znam da zemam kapsula I da ne jadam nisto nekolku casa zosto me zasituva. Od caevi pijam na Kirkolina taka se vikase mislam I mi pomaga za redovna stolica sto porano go imav toj problem ne mozev da odam vo wc. Vezbam, ama pijam I AD paroksetin pa toj debelee I mi odi potesko.
Многу убав одговор фала ти.. убаво си прашав убаво и одговорете.. секако дека здрава исхрана ,па после плус лепенките како додаток..
па ако се храниш здраво и диетално не ти требаат лепенките, секако ќе ослабеш. Како инаку да ти кажам да не си ги трошите парите на глупости, а често и препарати кои му штетат на вашето здравје.
Шо гледаш глупо во то дали некој ги користел???? Едноставно и просто прашање,а бидејќи ко шо гледам не ги користела нека не одговара,а и ти не си требала.. бог да чува
Зашто со убаво ви кажува човек да не забегувате по вакви глупости. И на доктор не иди, сама лечи се, нели никој од тебе не знае поарно.
Нешто надворешно е вака како што ми изгледа обична лепенка е, не верувам дека ќе има некакви резултати. Мислам дека само за ѓабе парите ќе си ги фрлиш. Пробај наутро пред да јадеш да пиеш зелен чај со лимун и мед, медот многу заситува и организмот не ти бара храна барем два часа после тоа.
2023 сме и сеуште истите прашања со кој чај "да се топат масти" ама ова со лепенките е врв. Сепак членката си прашува,секој бара чаре ама прво се почнува со калориски дефицит па после суплементи. Едино е од помош некој процент Lipo 6 black edition, се останато е бадијала.