40 страни наназад читам не ви требаат чаеви. Поставив прашање, не побарав совет. А и никаде не спомнав како се хранам и дали имам физичка активност.
То дека чајот го убрзава слабеењето. Но то не е воопшто точно. Чајот само ја исфрла водата од телото а со то само добиваш помал волумен и убрзан пулс а салото останува. Мораш да имаш добра исхрана. Од помош можи да ти се липо 6 топачот,засега е најдобар на пазарот и најбезбеден. Ако веќе ти е во мисла чајот,пробајго но немаш бенифит однего. Иначе чајот се пие на сабајле и пред ручек.
Еве што вели вештачката интелигенција на Bing.com за чаевите за слабеење: Tea is a popular beverage that may have some benefits for weight loss and fat loss. According to some studies, tea contains compounds like flavones and catechins that can boost metabolism and fat burning. However, tea alone is not enough to make you lose weight. You also need to follow a sensible diet and exercise plan. Some of the best teas for weight loss are: Green tea - a widely consumed tea that has antioxidants and caffeine that can increase energy expenditure and fat oxidation. Oolong tea - a traditional Chinese tea that can improve fat burning and metabolism. Black tea - a fermented tea that has polyphenols that can reduce calorie intake and body weight. White tea - a lightly processed tea that has catechins that can inhibit fat cells formation.
Не се исфрла само вода. Со самото губење на течност од телото се губат и електролити а мал процент на електролити во телото можи да доведи до тешки грчеви. Без добра исхрана и винстрол да се користи нема да поможи.
Покрај што сум на ун диета,вежбам по 1ч кардио и пијам чај кој мислам ме стопи... Ставаш 1л вода да зоврие додаваш 2стапчиња цимет(не прав,од Бако рефус го има) и 6 ловорови листови (јас на котани го користам поубав е) го намалуваш на тивко јас од 3ка на 2ка така врие 20мин..и го тргаш од оган и стои уште 30мин... Се пие на 3пати 1:на празен стомак науто 2:по појадок 3:пред легнување...можеш мед но мене така како шо е ми е супер.... Кога сум 1ва смена на раб си ставам дел во мало шише за на работа а пред одење пијам...го спремам одвечер.... Додека правам ручек и чајот е готов за утре ..
Jas prodavam Trex tea caj ima ispieno samo dve kesicki. Go naracav za mene no vo meguvreme ostanav bremena. Dokolku nekoj saka neka me kontaktira
Добар е за детоксикација, ама без физичка активност и пазење со поздрава исхрана не очекувај многу ако го пиеш за слабеење. Чај како чај, не е лош.
Добар е за тоа, јас го пијам кога сум подуена во пмс, ми олеснува малку. Нане и зелен чај се исто добри.