Jas go piev do vcera I za eden mesec sum 7kg oslabena. Znaci apetitot se gubi I mnogu Voda se pie bidejci ja susi ustata. Ne planiram da go prodolzam bidejci ne mi treba poveke da namaluvam od kilazata. A moja prijatelka od Kade Sto I slusnav za cajot oslabe 25kg za 3 meseci od nego. Sega ne go pie skoro 1 mesec bidejci Ima pauza I ni kilogram I se nema vrateno. Da napomenam dodeka go piev cajot vnimavav I da ne konzumiram blago, bel leb I gazirano a se slucuvase nekoj denovi I da ne go ispijam.
Уште кога се појави чајот ми го фалеа и ми нудеа да ми донесат од Турција.. Знаев дека вака ќе искочи на крај,пред некоја година истово беше со турбо слим мислам беше.. Мило ми е што не го купив
Значи уште се лажете со чаеви и апчиња? Добро луѓе дали некад ќе се опаметите, ќе дојде ли тој ден? Тоа што те терал многу да идеш во wc е нормално според вас, детокс праите на организмот а? Како бе само имате храброст да си играте играчки со здрајето еј здравјето...
Здраво, дали го имате користено чајот Дримо - природни билки за регулирање на цревата и дигестивниот процес ? Дали сте задоволни?
Јас го имам ова ама добро е да го користиш само кога имаш капс А се напи од ова рачунај цел ден ќе одиш тоалет
Јас го користев пред 4 години од една кутија ослабев 8кг сега пак го купив ама нема никакво симнување
Јас ослабев 4 кила со овој чај.Ама на крајот веќе почнав да повраќам ми се згади.А инаку ефикасен е јас го пиев. Ефикасен е ама е одвратен за пиење.Одвратен.Фкус катастрофа