Па јас се спремав да ги купам состојките и да пијам и случајно почнав муабает за тоа со стручно лице(чичко ми) и тој ми го кажа тоа што го напишав. Тој постручно ми објасни се јас тука тоа лаички го напишав. Битното е дека оваа комбинација на чаеви го дехидрира организмот и затоа не е препорачливо да се пие во големи количини и подолго време освен ако поради некоја потреба(не слабеење) ти биде препорачан од лекар и тоа не оваа комбинација туку секој чај одделно. Е сега јас го прашав, добро тогаш дај 2,3 дена да го пијам да си се прочистам барем и он ми кажа подобро не, да не го дехидрирам и пореметувам организмот за џабе. Јас сакав да споделам нешто со вас што дознав, не ве разубедувам да не го пиете, на вас останува изборот.
Не дека нема вистина во тоа што го велиш но мене нема да може да ме дехидрира, па јас во 10тина дена еднаш одам во вц, и сигурно е подобар од Кирколината што читам дека ја пиете, бидејќи колку што знам таа го уништува желудникот. Јас сите овие чаеви ги имам природни китки, па сега не знам по колку да ставам од секоја од нив.
Ако ви е страв од дехидрација,пијте и 2 литри вода паралелно и земете си електролити од аптека,не се скапи.
Денес незнам колку чај имам испиено и немам одено ниту еднаш во вц Дали нешто до мојот организам е или не го погодувам чајот,незнам
Намалив исхрана, не јадам леб и пржено, а благо не си кратам, дури и по 100 грама чоколадо за готвење понекогаш кркам и око не ми трепка АМА чајот имаше најголема улога во сето тоа, и сега можам да си се пофалам дека уште едно килце си имам симнато! ЈЕЕЕЕЕ Да практикував и да вежбам, дефинитивно ќе симнев најмалце 10 кила, испробано е, ама пуста мрза бре!
Бравооо и јас пред една недела ја намалив исхраната се трудам да не јадам пржено и јадам по едно до две парчиња црн леб а за благо немам каснато освен житарки и мусли и сега ќе пробам со чајчево па ќе видиме што ме очекува
Ух, ич да не се секираш за житарките и муслите Камо јас да можев и од благото да се откажам...Ама ај, и вака се тера некако.....Ти само продолжи и ќе забележиш разлика, имај трпение само А за чајот, супер е, ама си има една "мана" а веќе си прочитала дека нема да се мрднеш од wc
здраво дечки како сте? дај помагајте да ослабам кажете некој лек сакам да ослабам 8 кила мн сум се здевелила стомачето ми е големко ........
се извинувам „нова“ сум и некако се обидувам да ви се вклопам во разговорот бидејќи и мене ми треба слабеење но не можев да сватам за каков чај станува збор односно од какви состојќи се комбинира чајот.......Ч)
Прочитајте ги убаво сите страни, девојките пишуваат за резултатите кои ги постигнале. Јас го немам пиено само ги постирав состојките од кои се прави чајот.
Си го направив чајот, сите состојки ми се природни, и да ви кажам мноооогу ми е вкусен. И да нема ефекти да не ми биде жал, уживам кога го пијам. Не знам дали е до мојата нова состојка Мислам по грешка наместо магдонос ставив нане, кога го осетив мирисот ми текна па си ставив и магдонос но остана и нането, и сега кога го пијам има многу убав мирис.
Добро ме интересира како е кај вас, кога приметивте резултати од чајот мислам со почесто одење во вц, не слабеење. Јас испив една доза од 3л и ништо до сега.
Да 2 дена пијам, вчера и денес. Само денешната доза ја испив малку порано, дека нели многу ми се допаѓа, сега до вечер со вода ќе продолжам.