Цел форум почна да го пие чајов, изгледа и јас ќе морам да почнам хехехе Знаев дека има добри резултати од него..од туѓи искуства па за тоа и го пишав. Баш ми е мило : )
е фала за тоа што ни го препорача.. но ме интересира дали стомачето ке ми се намали дали ке симнам некое килце ....
И мене многу ми се допадна слабеењето со чај и баш ке пробам . Јас оваа година многу се здебелив ама сега почнав да одам на аеробик и пилатес и гледам после вежбање да не јадам и сеа ке пробам и со чајот па ке видам какви ефекти ке има . Поздрав до девојчето што го даде рецептот за овој чај затоа што сметам дека е здрав и дека има ефекти .
Фала... Инаку new info, од таму од кај што го дознав рецептот Значи, не треба да се претерува со чајот, ако се решите да ја пиете пак истата доза најдобро е да направите малку поголема пауза... како и што спомнав во еден пост, се што го има во поголеми количини не е убаво Поради тоа што (како што спомна една феминка), доведува до мала дехидрација, е сега не кај сите, ама можна е таква појава...: )
Jас денес и утре сум на пауза! него ем4е, дали знаеш одприлика невестата колку време го пиела чајот??? и ако можеш да дознаеш колку симнала супер ќе биде ќе ни напраиш голема услуга
Дали може да користам домашно сушен кантарион,магдонос и мајцина душица само зелен цај да земам во кесички и да почнам .?
мене овој ден ми е втор па ќе се подржуваме и ќе кажиме за резултатите дај боже да симнам некое килце
Пред свадба, пиеше една доза...значи така како што е напишан рецептот...со паузата и толку, колку точно имаше ослабнато нзз xD Вчера ми кажа дека сега пред некое време испила само пола дозна, што значи само до паузата и толку
Cамо вчера пауза од денес пак, некако не можам без чајов, се навикнав на него многу, плус ме освежува и да нема ефекти баш ми е гајле, вкусен ми е чајов, само јас ставам 1 мала лажичка мед, а не 3 огромни, зашто не сакам благ чај, сакам без шеќер за да му го доловам вистинскиот вкус! истово важи и за кафето
Дечки,забегувате оффтопик.Во иднина ако ве интересира нешто,убаво прочешлајте ја темата,затоа што поставувате дупли прашања кои веќе се одговорени едно 10 пати претходно и друго,ако нешто ве интересира и е оффтопик,ќе ве молам преку лп разменувајте информации.
Чајот го пијам веќе 4 ден и не одам во wc. Велите дека не можете да станете од шољата, а јас не можам да дојдам до неа . Не знам зошто така, но мене чајот не ме тера да ка*кам, но ќе продолжам да го пијам, и онака пијам по 3 литри вода на ден па чајот добро ќе ми дојде во борбата со целулитот .
Јас денес прв ден го пијам чајот и освен што почесто одам да мо*кам (што е и нормално) ништо друго не ми се случува во организмов. Инаку ептен ми е вкусен и си го пијам со ќеиф. За резултати малку ќе почекам (ако ги има воопшто)