Почнувам да трчам денеска , секој ден, најмалку по 20 минути, а притоа држам и УН Диета... Се надевам на успех, решена сум
Zdravo na site, me interesira po kolku vreme vezbate i na koj otpor, mene mi treba za oslabnuvanje na nekoj 5-6 kg
отпорот повеќе влијае на формирање на мускули а ако сакаш да ослабеш ќе се осврнеш на времетраењето на тренингот, за почеток почни со 2 X15 минути колку да ставиш на кондиција а потоа зголемувај по малку до 2 X 30 секој ден, ако се придржуваш сигурно ќе има резултати. Спојлер препорачливо а и многу поефективно би било да се придржуваш и до одреден режим на исхрана.
Мене треба утре да ми стигне, па ќе ве известам. Инаку интересно делува, повеќе вежби може да се прават на него и најповеќе ме намами да го порачам поради то што се подесува отпорот, наводно до 22 кг.
http://grouper.mk/skopje/deal/kupi-fitnes-orbitrek-platinum-fitnes некој да не има искуство со ваков орбитрек?
^ Јас го имам околу 6 години и можам да ти кажам дека е одличен,ми кажаа дека платинум е подобар од елит и тогаш си купив таков.Ако сакаш да си купиш Орбитрек не се мисли,супер е а и цената му е одлична.
Pozdrav dragi Feminki Prodavam Orbitrek Elit ,kupen pred dve nedeli ,poradi hitno zaminuvanje vo stranstvo cenata e 12.000 plus gratis cedelka za sokovi delimano ,komplet so garancija.Kont. me vo inbox.
Знае ли некој дали се исти овие : http://grouper.mk/m/skopje/deal/kupi-fitnes-orbitrek-platinum-fitnes
Dali nekoja od vas znae kolku elektricna eneergija trrosi orbitrek sakam da si kupam no ne znam dali, trosat mnogu????
Истиот е и јас го купив денес преку Grouper и одма ни го доставија.Од утре на верглање па да видиме колку е ефикасен
Ljuge jas vezbam mesec vreme sekoj den po saat ama nema efekti. neznam zosto? Help please ako ima nekoj iskustvo
@jassica, вежбањето само по себе нема да ти помогне драстично да намалиш на килажа, за тоа ќе мора да направиш промена во исхраната но сигурна сум дека после месец дена возење орбитрек мускулите ти се многу позатегнати од порано и визуелно изгледаш послаба.
Си имам проблеми со енормно големо меше и дебелки ножиња, дали чудово наречено орбитрек би ми помогнало за ослабување? И колку пати неделно и со колкав отпор би имало резултати за максимум два месеца? Не ја заборавам и исхраната секако
Имав 68кг а висока сум 163цм.Почнав да одам во теретана и таму го користам само орбитрекот и лентата за трчање по отприлика половина час двете поединечно.За 4 дена имам качено 2 килограми.Прашањето ми е дали се топат масните наслаги со овие справи или само мускулите ќе ги зацврстам.Ве молам помош