Јас го купив Orbitrek Ellite, и почнав да вежбам.. за некое време ќе видиме дали ќе има резултати... сега на прв поглед задоволна сум од него...го ставам на помал отпор бидејќи сакам да ослабам...
Да не јадеш повеќе од кога почна да вежбаш? Најбитно ти е да внимаваш на исхраната, со правилна исхрана и вежбање не можеш да се здебелиш. Ќе ти се оформат мускулите и ќе изгледаш послабо иако можеби ќе ја имаш истата тежина. Почни и да вежбаш на справи, со мала тежина, битно е да правиш и кардио и вежби како на справи со тежина така и, стомачни, чучњеви.
go kupiv pred nekolku godini, i ete so poveke rabota super raboti. citav ubavo e sekoj den po 50 min, pred da doruckuvas, koga ke stanesh od spienje. znam,tesko e od prviot den ama stanuva navika i za mesec imas bas takvi rezultati kakvi so ocekuvas. efikasen e samo so motivacija. moze da preskoknes 1-2 dena od nedelata kolku za odmor. vredi
Nekoj si go ima sredeno zadnikot so orbitrekot ili ni da ne pocnuvam,i ako da,za kolku vrene otprilika ima rezultati i so kolku vezbanje??
Sakam da kupam orbitrek, ako nekoj go prodava ili znae nekoj na koj mu sluzi kako zakacalka po doma, pisete mi poraka, mnogu sum zainteresirana
Дали е удобен Орбитрек Елит за во мал стан? Се мислам да земам, но почнаа да ме предомислуваат демек справата била голема, многу простор зафаќала...
И тоа како е удобен Јас сум студент и живеам во мал стан, но совршено ми се вклопува Орбитрекот нема врска дека зафаќа голем простор, само убаво ќе гледаш да си го вклопиш
Па така ако не го повежбаш бадијала ќе го вклопиш не е битно колку е големо станчето битно е да се искористи и извежба да се препотиш и кога ќе се симнеш да бидеш задоволна