Хаха, јако. Мојот Орбитрек долго време (со месеци) дремеше во ходник. Чат-пат го пребришував со крпа малку од малку, ама сеа коа поминав и го видов колку е угушен - се налутив. Го внесов во соба, го исчистив и го ставив на местото кај шо стои коа вежбам. И сеа... Го глеам така исчистен, па си викам - ај да почнам ја од денеска пак да вежбам. Влегувам на форумов - темава прва во теми со најнови размислувања. Мора да е некој знак ова! ))
јас кога вежбав ослабев во стомак повеке од точак,вртев почесто точак во теретана него орбитрек.Во секој случај орбитрекот е за цело тело но повеке мава на нозе него на стомак...како што кажав го намалив обемот на стомакот од точак и тоа само за 2 месеца
Го имам орбитрекот од 2010-11 ама воопшто не го користев, интензивно го користам година ипол секој ден. Последниве 2 недели, дава звук ко да "пука" дур се врти на некој период, не постојано. Изгледа нешто лагерот му е. Го подмачкав сега со уље, не ми беше до сега подмачкан. Имал ли некој сличен проблем?
Ист проблем имам, само што мојот испушта чуден звук на секое вртење. Го подмачкав и јас, али нема некоја разлика. Ќе пробам да го стегнам ако некаде пуштил, не знам што може друго.
@Dream-Girl на една другарка така прво чуден звук правел па почнал да пука и после некое време испопаѓале делови..
zdravo kako ste? sakav da ve prasam dali znaete nekoj dobar serviser za orbitreci sto doaga do doma? zasto sega kupiv orbitrek i ne raboti displejot i nema otpor. fala mnogu i imajte ubav den
Пред 2 год го купив и во првото време дома се каравме кој прв ќе вежба и - ајде побрзо, сакам јас да вежбам... и сл околу 20-30 мин 2, 3 пати неделно и повеќе не можев, ама пушев цигари. Инаку во кг варирав ама во обем слабеев. Сега решив пак да вежбам, издржав 1 саат (2 паузи по 5 мин имав) ама не пушам, искрено се изненадив
Ме интересира колку е орбитрекот од топ шоп? И дали со купувањето на орбитрекот даваат и план на исхрана?
Da davaat plan za ishrana...Cenata e 12 960 denari...Jas go kupiv pred edna nedela. Ako imas nekoj so klub 5 karticka mozes i za 11000 da go zemes.
Некој/а да го користи овој Орбитрек? Во памет ми е деновиве да го земам, но сите околу мене ми викаат дека само ќе ги фрлам парите, дека всушност не се квалитетни.
Имам орбитрек дома и дали 5 пати се имам качено. Дали со редовно вежбање би ми се зацврстиле муслкулите или се губи само телесна тежина?