орбитрејк е справа за се цело тело едноставно најдобра е имам феноменални резултати и тоа за 2 месеца ама редовно вежбање во цел месец може само 3 -4 пати да се случи да неможам да вежбам облекувам хеланки хот шејперс од топ шоп и нагоре од ист материјал елек се потам како од река да сум испаднала секоја ден а најјако е што во кг само 1 кг сум ослабната за еден месец ама обемно премногу кој ке ме види веднаш ме прашува колку кг сум симнала а и сега сум на ун диета веќе 15 дена и немам збор најхапи сум
od top sop hot shapers efekt imaat i toa kako vrv se imam i pojas i elek dodeka vezbam isto kako pod tus da stojam!
Здраво,ве молам за информација од кој орбитрек сте задоволни (од ваше искуство) Заинтересирана сум да купам,но не знам од која фирма се квалитетни,бидејќи има различни.Дали може некој да ми објасне на кратко кој има познавање за оваа справа. Ви благодарам
Орбитрекот почна да ми крцка чудно, страв ми е да вежбам да не се распадне ќе искршам нешто. Вчера мајстор еден го отвори, не е проблем ланецот мислев тоа да не е. Е сега ме интересира дали постои некој сервис за поправка или да се простам од орбитреков и да земам нов.
Каков орбитрек имате, од каде, како сте задоволни? Моментално само во топ шоп има, во ранерс нема на сајтот.
Мене ми крцкаше и сменивме штрафови на 2 3 пати и сфатив дека е од тоа што вежбав наназад, вртев назад со педалите Гледај да ти е на рамна површина и никако не врти назад
Од Топ Шоп, орбитрекот ми е Elite, го имам од Јануари и задоволна сум..пишав и погоре, само на рамно да стои и никако вртење назад со педалите.. Предобар е за задник, нозе и те тера со исправен грб да вежбаш што е позитивно, и после тоа бар јас, сум си свежа што убаво ја имам потрошено енергијата Вреди за парите поготово во зимските месеци кога и не може баш да се пешачи и трча надвор
Лелее трепат ми се расипува, пука штраф, ама не ни помислив дека назад што вртам, па и тоа спаѓа во вежбите, уште поефикасно е за задник Сега не можам ни сервисер да најдам, а зависна сум вежбањево . Во иднина планирам подобар од овој орбитрек, професионален ми треба, ова тропа, штраф на сред вежбање се крши, на нерв ми удри ...
Јас со маж ми живци искинав, трчаше во нивен сервис по штрафови и менувавме..и јас прочитав ефикасно било назад да вртиш со педалите ама после сфативме дека не е предвидено за тоа орбитрекот и уствари затоа штрафовите се одвртуваат и ни крцкаше и паѓаа педалите. Не вртиме веќе назад и одличен си е сега Замоли ги од нивниот сервис, звони им, објасни што како и ќе ти дадат штрафчиња ама доколку ти е под гаранција.
Здраво Разлика помеѓу Elite и Platinum, и што мислите за другите продавници што продаваат Орбитрек освен топ-шоп?