Гледам дека никој не одговара на поставеното прашање... Барем одговорете на ова: Дали Орбитрек Елит е со магнети? Фала
Може, но со редовно вежбање и постепено зголемување или на минутите или на отпорот. И вртење додека не се испотиш онака добро.
се слабее но повеќе обемно што тоа е најбитно а ако се држе и некој режим на исхрана како ун диета или исфрлање на леб благо газирано и после 18ч ништо тогаш во комбинација со орбитрејк килограмите си одат надоле и тоа со огромна леснотија
купи си нов бидејќи ако го користиш често и онака почнуваат да крцкат а веќе користен верувам ќе почне брзо да те зафркава и тоа многу нервира ќе изгубиш мотивација
Јас купив од Биди Фит Topshelf магнетен 14к и многу сум задоволна, нема споредба со обичниот Орбитрек.
Здраво дали некој има искуство со овие две справи Првиот имал магнет од 4кг а другиот од 8кг....но јас не сум упатена и молам за помош
Сакам да ве прашам доколку некој знае како се ресетира борд компјутерчето на орбитрек елит од топ шоп за да почнува од почеток?