Јас купив орбитрек од Биди фит... Демек да се вратам во форма после породувањето, и сосема малку го користев, веднаш ослабнав ко костурче и сега ми стои како закачалка само... Уште е под гаранција сигурно Ако сака некоја од Скопје што е да го купи, нека ми пише
Здраво, Вежбам на орбитрек за да намалам малку во килажа околу 5 кг, сега прашањето ми е колку е доволно време да се вежба за да ја постигнам целта? Сега за сега вежбам 40 минути и трошам околу 220 калории, 5 дена во неделата, дали е доволно или треба да зголемам време на вежбање?
Нема врска колку трошиш. Има врска колку внесуваш. У смисла, ти може трошош 220 калории а после тоа јадеш 250. Така да, никој не може да ти даде одговор на ова што го прашуваш. Едноставно вежбај и следи прогрес. Ако не слабееш, значи си во калориски суфицит.
Zdravo, Dali nekoj prodavate orbitrek? Gi gledav I vo bidi fit tie po 9.990, Dali nekoj ima od tie? Dali se dobri
Планирам да почнам да вежбам со Orbitrek...оддамна го обожавам овој стил на вежбање но, дали некој знае дали го има по теретаните? И од каде и како може да се набави.
Дали од биди фит се добри справите, искуство? И кој е подобар, орбитрек платинум или орбитрек елит? Платинум гледам поевтин дека е. Се мислам и за на старо да купам, само што не знам колку е користен и како би се погодил, а гледам и на старо по 7000 ги продаваат што е многу за веќе користен, вака бар нов ќе си земам за некоја илјадарка плус.