Дали некоја од вас знае локал/простор за изанјмување но да собере некаде до 80 луѓе,во Скопје? Ако некоја знае нека ме исконтактира ЛП
Па например некои позначајни родендени ДА. Според мене значајни ми се 6-ти,11-ти,13-ти и понатамуу ... 15-ти,18-ти .... 30 -ти
Мене ми е роденден дури во јули ама секогаш плановите и подготовките сум ги оставала за последниот ден и тогаш не можам да дишам од обврски.И сега не сум сигурна дали да го славам веќе.. ама ако го славам да почнам со повреме (од пред 7 месеци ) и ми требаат вашите совети. И дали би било добро да го славам после роденденот те. кога нема да бидат луѓево по одмори ?? Фала ви однапред
Како/Каде/До кога славите роденден ? Јас мојот 14-ти роденден не го ни славев..Само со другарка отиодовме да гледаме фудбал..Моиве дома ме изненадија со торта и најблиските другарки ги поканив на торта.. Незнам веке не сум возбудена кога ке ми иди роденден.. Инаку незнам зависи колку години имаш..Незнам и дали уште сакаш да си го славиш роденденот.. А ако е да тогаш најнормално сабота и во некој бар..кафич негде надвор..А ако не си љубител на токни гласни места можеш дома или во дворот
Мој совет ти е да не чекаш , тебе ти е во јули и незнам кога би го преместила после оти Јуни-Септември трае одморот. Освен ако не ти се сите другарчиња на одмор па тогаш да ги почекаш да се вратат или да го славиш пред да идат
Како/Каде/До кога славите роденден ? 14 и 15 роденден не славев , поради финансиите на моите, но бев изненадена од сестрами и зетчето едната година со мерси бомбоњера бидејки немав пробано , а претходната година ми купија колекција. За 16 роденден за 2 месеци најверојатно ке го славам во домашна атмносвера со блиските другарки во опушетена атмносвера. Незнам можеби во кафич , но незнам ако има уба музика некаде би славела.
Како/Каде/До кога славите роденден ? 13 имам....ама повеќе мои другарки не го славеа 13-тиот роденден, плус тоа и јас не го славев 13-тиот и затоа сега се мислам што да правам за 14
Како/Каде/До кога славите роденден ? Имам една другарка живее во куќа со голем двор и исто така роденденот и е во лето. Не собира цело друштво пушта музика нешто смоки , сокче и една торта и супер си врвиме. Можи и некоја забавна игра в/п или било што за забава и супер ке си помините. Секако доколку имаш услови.
Живеам во зграда.Инаку досега родендените дома ги славев баш така -музика ,грицки торта ...Ама немав многу деца зашто сите се негде на 21 јули .
сакам да го салавам роденденот , ама стварно немам идеа пошто многу сакам само со дечкото ама незнам каде а и да тој е поголем од мене 3 години и ако јас го славам и поканам деца на моја воздраст ке треба тој да биде најголем и затоа незнам а и многу ми е слатко само јас и тој само некам дома ама незнам каде а сакам да биде нешто посебно незнам дајте идеи се ми е од корист инаку живеам во битола па ако имате некоја идеа каде како што слободно кажете не ми штети ни малце бацкииии
Роденденот ми е во Јануари, а искрено си го доживувам како голем ден. Лично, обожавам родендени и забавно ми е да славам и да одам. Го прославувам денот со другарките/ другарите/ роднините секоја година. Последниот роденден го славев во Пелистер - или попознато како Дал Метфу, Фуфо, како и да е. Супер си поминав.
За 1 недела ми е роденден,а уште незнам кај ке го славам Дајте идеа женски,некој добар кафич или кафана..
Епа Девојки роденден ми е во понеделник,ама зашто е многу бош ден и сите се со обврски решив да го славам во сабота.Прва идеа беше кафана ама се предомислив и решив да го славам дома.Инаку ќе се собереме околу 10 другарки и дечко ми (едино машко ) Па сега зашто не сме многу луѓе а и сите се женски нејкам да ми помине досадно роденденотт...Имате ли некој идеи што би правеле .Некоја тематика нешто интересно.
А зошто не си излезеш во понеделник со дечко ти па вака заедно и романтично да си го прославиш роденденот, а во сабота почести си ги другарките. Јас вака правам и тоа испаѓа најдобро решение, сите задоволни и среќни.
Така некако и ќе биде.Само што ќе се собереме со другарките дома ама ќе дојде и дечко ми.Неможе он да пропушти нешто.А и не ни смета...Сите сме си другарки со него.А во понеделник ќе си излеземе.Само сакам нешто интересно.Имав на ум караоке.Само незнам како да го организирам што ми треба кај да купам микрофон итн. Помошш
Јас роденденот си го доживувам како посебен ден и многу му се радувам. Обично дома си го чекам и секогаш убаво си поминувам, сите се задоволни
Предлог место за славење 18ти роденден? Имам уште само неколку дена Доаѓа во предвид и кафана, и дискотека со сепаренце нели, кафе-бар... Значи до 15 души и без астрономски цени
Сакам да славам роденден,а и да одам на роденденски прослави. Тоа се убави моменти во животот кои на сите ни годат, без оглед на возраста.Вниамнието е знак за почит.
Долго време размислувам за таа тема затоа што секој викенд сум на роденден и стварно неможам веке Сега одам на различни деца-некој со поголеми приходи, некои со помали... Но според мене поскромно поубаво е. Покани си ги најблиските другарки/другари што најмногу се имаш и обележи си го денот, поинтересно е. А така како што се слави кај нас со 40/50 души претерано е. Значи кој видел поканил и што ќе осетиш од роденденот-нисшто. Не е работата од тоа, некој го слават само за поклони (зборувам за деца на наша воздраст) што се алчни да добијат нешто . Јас зимата, последниот роденден кога го славев имав 30 души, и искрено не си поминав убаво. Ги поканив сите од моето одделение и деца што се дружам надвор од училиштето. И сега кој како, некој се слика, некој се смее, некој се жали, некој што му истекнало прави, а неможеш со никој муабет да направиш. П.с. родендените ги славиме во кафичи. За наредната година знам веке, само најблиските другарки и толку, 10 ама бар убаво да си поминеш. За мене искрено е луксуз што гледам некој кој што се на висока нога и што слават доденден со 80-100 души значи не се ни познаваат толку со нив ама сепак се покането. Свадба ли е роденден ли е? Тоа е