Луѓе помагајте, роденден ми е на 23ти јули, и сакам да го славам, до сега немам искуство со славење во кафуле или некое такво место, бев помала и о славев дома, потоа не го славев зашто најчесто сите бе заминати некаде, лето... и сега немам никакво искуство за организација, што да правам, од каде да почнам, колку би ме чинело, планирам да поканам горе- долу 30тина души... Било каков совет и препорака е добредојдена, какво место, што да има јадење, пиење, како со музиката бидејќи знам некои родендени каде што сум одела одделно плаќаат озвучување...
Каде би го славеле вашиот роденден? Девојки за неколку дена ми е роденден и незнам кај да го славам предложете некое добро место за славење
Утре ми е роденден ама задутре кје го славам. Се мислев, се мислев и сватив дека нема ништо боље од домашна атмносвера со најблиски другарки, храна и музиче
Според мене најдобро е роденденот дома да се прослави со родителите или најблиските. Во ред е и со друштво да отидете некаде да ги почастиш пица, сокче или нешто ама секој со своите можности. Не дека немам пари ама како помала дома го правев роденденот овие години избегнувам гледам и другарките не го слават. Во школо секако ги почестам нешто а дома мајка ми прави торта за нас или евентуално ако дојде некој.
За помалку од 20 дена полнам 18 години и роденденот ќе си го славам дома, но сакам да направам број 18 со балони или ако успеам некаде да најдам нешто вакво. Ако имате информации каде можам да најдам пишете
Секогаш го славам ниеднаш немам пропуштено и си го сакам 28 април ми е и секогаш на отворено го правам некаде и многу убаво поминувам секогаш но имам еден мал проблем следната година ми е 16 род sweet 16 и немам никаква идеа каде и како би го прославила а баш сум возбудена па секакви идеи се добредојдени и ви благодарам однапред
Јас ти предлагам да не правеш голем роденден. Многу по убаво би било само ако ги викнеш најблиските. Ем помалце трошкови за твоите родители, ем со помалце деца, поубаво би си поминала. Викни ги дома, нешто за мезе, пијалок, торта и супер роденден.
Роденден-обичен ден за мене.Порано го славев едвај некој да ми дојде веројатно дека и јас не одев многу по родендени.Престанаа и да ме канат и не ми го ни честитат.
Мене за 1 месец ми е роденден и уште од сега имам се испланирано.. Темата ми е : I CAN 'T HERE YOU Ке пишам како поминав.
Ми се ближи роденден. Ќе викам околу 10-15 деца. Сакам да го славам на некое место каде што има добра забава, журка. А ми се паѓа во понеделник, не може да фатам некоја добра организирана журка Се мислев за office caffe - имало купончиња за пијачки знам и музика гласна пуштале, баш добри родендени се правеле. Ако некој знае нешто околу тоа (дали треба целиот простор да се изнајми (зошто малку ќе сме) и нешто околу цената и др рабти) нека пише, или ако знае некој друг локал за славење родендени. Ќе ви бидам благодарна
Od sekogas sum slavela rodendeni vo restorani pa vo diskoteka potoa so luge koi gore dolu si go pokazaja liceto,za mene rodendenite ne se nisto posebno iskreno duri i so tekot na godinite tazni mi se,ovaa godina samo so mojata najdobra drugarka ke si go proslavam opusteno i doma moite ke gi pocastam drug nikoj...