Ги гледаме секогаш убави, средени дотерани, но... Што се крие зад шминката и скапата гардероба? Оставајте слики и коментари
Леле Боа Виста немораше да ја отвориш темава олку доцна Па сега сакав да си легнам, не ќе можам да заспијам откако ги видов Ама и не се сите лоши без шминка. Анџелина Џоли, Еванџелин Лили, Адријана Лима, па и Ким Кардашиан ми се многу убави и без шминка. Имаше и уште некоја ама неможам да се сетам. Ете ја заборавив Бијонсе
И тие се обични луѓе како нас, не мора да бидат 24/24 совршени, и вакви какви што се без шминка се убави, некои. Сепак...
Некои ги фатиле во ептен лош момент, со некоја гримаса и слично. Па мислам дека и најлепотицата на цел свет би излегла грда на таква слика, фатен во таков момент. Инаку, Џенифер Лопез ми е најубава од тие тука, и онака е поприродна таа.
Има некои што и со шминка ми се грди, а не па без На пример овие ми се секако грди. Инаку, Џенифер е убава и без шминка, Бијонсе исто така, Ева Лонгорија не е нешто посебно грозна без шминка и Анџелина.
Па не може секогаш да им се погоди денот? Има некои што просто не се препознаваат!! Еве на пример Камерон Дијаз , којашто ја сакам како глумица и појава, изгледа страшно! Лицето цело нафрлано, црвено и ужасно. Исто и Рене Зелвегер и Кејт Мос. А Бијонсе, Џесика Алба и уште две-три преку сила изгледаат баш нормално и природно. Шминката чуда прави, транформации ден-ноќ
некои се убави без шминка, па и тие се обични луѓе како нас..а некои пак толку ми се грозни што не можам да ги поднесувам
Не е лоша без шминка само смотана фацка има направена . Јелена Карлеуша каква е без шминкаааа Не знам како се викаше животинчето ама ми личи на тоа едно .. И Гага .. немам зборови за нив Џеј Ло е фина , Ким Кардашиан ,Адријана Лима , Бијонсе , Миранда Кер не се лоши ..
Некои изгледаат баш симпатично без шминка, а некои се навистина грди. Кога пребарував низ нет дури се изненадив кога некоја нема да ја препознаам, а доле го пишува нејзиното име. Некои навистина се застрашувачки.
кога гледаш сите си се нормални без шминка.. кога видов каква е Анџеелинаа дефинитивно заклучив дека не постои совршена
Абе ајде, некои без шминка се фатени во многу лоша состојба, па и да биле нашминкани ќе излезеле грди. Овие фотографии ги има објавено некој што се теши дека славните без шминка се погрди од него...