Половинава од нив се грдосии, додуша на некои ни шминка не им помага, како паштети да им ределе на лицето за да им ги прикријат недостатоците. Ох треба да му се заблагодариме на господ шо ни дал природна убавина, па 90% од жените во Македонија се поубави од славниве личности. Вака да не средуваат нас, ќе ни нема равни еј!
Славните ова,славните она... И уште да пишува колку пати дневно одат во тоалет Де папарациве нека ги остават да живеат,и тие се луѓе бре
Најубава без шминка дефинитивно ми е Шакира! Дури и поубава ми е од кога е нашминкана!Другиве можат вода да и носат. Анџелина Џоли и без шминка е исто така убава. Адријана Лима - совршенство. Миранда Кер, слатка и без шминка. Џенифер Лопез, со оглед дека има 40 години топ е. Бијонсе не е лоша. Џенифер Лав Хјуит е исто така убавка. Мање - више, тие се убавките без шминка.Сега грдите следат. Камерон Дијаз ми е одвратна без шминка. Ким Кардашијан - ѓупка не и е рамна. Памела Андерсон, да бегаш од неа 100 километри кога ќе ја видиш. Ана Курникова - бумбар не и е рамен.Не дека со шминка па поубава ми е, ама барем на човек подзаличува. Бритни Спирс, немам зборови. Помладиве ѕвезди па, ќе речеш младо лице без брчки убаво е, ама има некои над 40 што се и те како поубави.