Kelly Clarkson Kim Kardashian Lady Gaga Madonna Miley Cyrus Pam Anderson Renee Zellweger Rihanna Victoria Beckham Uma Thurman
Многу ми се допаѓа темава . Ме потсеќа дека всушност сите овие жени се исти со нас....ги делиме истите проблеми: акни, понекогаш мрсна коса, подоцници, уморна кожа........Примериве треба да ни послужат како мотивација плус, сите можеме да бидеме како нив, доколку би имале 10 професионалци околу нас пред секоја премиера.
Па дее, и тие се обични луѓе ко сите нас. и нас да ни ставеа сто кила пудра, креони, римели, вештачки трепки и триста чуда ќе бевме ПРЕУБАВИ. ама под шминката што се криее.. хахах Хилари Даф баш ми е слатка и природна без шминка и со шминка си е онака. Ријана така-така, Анџелина исто, Бритнии лелее мајко а баш би сакала да видам како изгледа Ејми Ли без шминка
Angelina Jolie Anna Kournikova Ashley Simpson Britney Spears Cameron Diaz Charlize Theron Christina Aguilera Cindy Crawford Christina Ricci Courtney Cox Diana Ross Некои едноставно без шминка не си личат на себе, а други пак ми се преубави без шминка.
Блгаркиве дефинитивно се навлечени на силикон. Инаку само јас не можам да ги видам сликите на тенкаи?
Kim Kardashian Eva Longoria Scarlett Johansson Hilary Duff Cameron Diaz Adriana Lima Jessica Biel Monica Bellucci Natalie Portman Ајде сега малку и од нашите простори