цеца Celine Dion ASHLEY TISDALE Cameron Diaz И за нас да се грижат такви професионалци ќе изгледаме како нив Но некои навистина имаат природна убавина и без шминка се убави. Навикнати сме да ги гледаме секогаш средени, нашминкани, дотерани и затоа кога ќе ги видиме без шминка во такво светло ни изгледаат многу грдо.
Прво да се изјаснам за Ева Лонгорија. Кога е нашминкана ми се чини дека гледам божица, преубава ми е, секси, а истовремено слатка. Арно ама - без шминка ми е како право циганче. Природна убавина ретко кој од денешниве ѕвезди има, ама еве би ги издвоила Бијонсе, Адријана Лима, Mоника Белучи и евентуално Скарлет Јохансон. И Џенифер Лопез не е лоша, ама па таа не е природна убавина, за неа прочитав дека била повештачка дури и од пластична роза. Многу пластични операции има направено, така што неа не ја признавам.
Tokio Hotel Jessica Biel Jennifer Anniston Beyonce Knowles Nicole Richie Sarah Jessica Parker Adriana Lima Shakira Jessica Alba Alessandra Ambrosio Britney Spears Madonna Jennifer Garner Jessica Simpson Angelina Jolie Emma Watson Hilary Duff Katy Perry Lindsay Lohan Jessica Alba Kristen Stewart Miley Cyrus Megan Fox Penelope Cruz Evangeline Lily Gwen Stefani Ashley Olsen Selena Gomes Catherine Zeta-Jones Eva Longoria Victoria Beckham Penelope Cruz Lady Gaga Ashley Tislade Rihanna Robert Pattinson Незнам што се овие , ама се трансформирани огромно Ај доста ви се
Леле добив напади на гадење кога ја видов Карлеуша. Колку е одбивна ?? Колку е ружна?!?! можеби не е за тука, ама морам да ја постирам песнава: Спојлер <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/D8YmFKlZBqs?fs=1&hl=en_US&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/D8YmFKlZBqs?fs=1&hl=en_US&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Кој сака нека ја слушне! баш е за Крлеуша!
Другите ми се баш океј ама Лејди Гага е лејдо МОНСТРУМ дефинитивно и со Карлеуша се блиску ама Гага е на врвот најгрда е
Adriana Lima - убавица и без шминка А со шминка Perfect Kim Kardashian - Без шминка ми личи на циганка А ова знаете кој е?
леле оваа последнава каква е,незнам како се вика,воопшто не ми текнува Kим и Kортни без шминка вистина како циганчиња се,ама пак имаат убави црти
Tаа во синото е мислам онаа женана што цел живот пробува да заличи на мачка и има направено 100000 пластични операции