оваа последната е Дијана Рос мене барем така ми личи! а од сите овие најдобро без шминка изгледаат Рис Витерспун, Жизел и Гвинет, друго се е кома!
Ким е права ромка без шминка. Значи знам една девојка ромка, иста е како Ким, потполно!!! Али јас додуша и не ја сакам Кардашиан, со и без шминка, заедно со нејзините сестри колку и да ги има!! Хали Бери ми е убава и без шминка. Ја имаат сликано и од лоши страни, ама мене пак ми е слатка.
А Деми Мур, со нејзините 45 и нејзиниот ваков изглед тврди дека немала ниту една пластична операција. Наводно гените си го прават своето. А сликиве подоле си го покажуваат своето. И за крај еве ја со ќерка и. Нека ми објасни некој, како е можно да изгледа поубаво од ќерка и , која е тродупло помлада?
епа малку шминка, малку пластична и фотошоп а ќерка и малку е измешана има црти на мајка си но и на татко и чинам Брус Вилис беше, кој пак не е нешто атрактивен, впрочем е мноуг крупен а гледам и ќерка му фатила негов ген! колку јас знам сама таа изјави пред да го снима вториот дел на Чарлиевите ангели дека се почастила со неколку пластични операции за да изгледа еднакво младо со нејзините помлади колешки, покрај операциите таа дури направила мала корекција на горната и долната вилица односно ставила порцелански коронки.
Има некои што се убави како бијонсе, селена гомез, џенифер анистон, еванџелин лили и тејлор свифт....ама еве се гледа дека и они имаат недостатоци..промер меган фокс што ја сметаат за совршена без фотошоп и она е цел а со дупки на лицето + има правено операции што значи дека мора нешто да и фалело..мајли иако е слаба многу и она има подбрадок се гледа а на една слика се гледа и дека на ева лонгорија кога ке се наведне и се гледа малце иако има слабо и совршено тело..колку многу имаат флеки и црвени дамки а и многу имаат премногу мрсни лица што им светат на сликите..кристен стјуард е пак премногу бледа как оболна е...сите ние со толку шминка + фотошо + сликани во студија каде што професионалци ке наместат светлина за да ни ги прекријат сите недостатоци ке бевме совршени
добро,не бидете толку наивни и на "грдите слики" им прават фотошоп,се гледа и со шминка кој има природна лепота а кои се правени со триста операции..па вака сите испаднаа грдосии не видени,не е можно.
Aбе кога ќе најдат ѕвезда без шминка ја стават во фотошоп и ја уназадуваат уште бетер. Некоја имала акна, ќе и стават 10 акни. Имала некоја бел тен, ќе ја добелат. Имала подочници, ќе и ги направат уште потемни. И на крај квазимодо ќе испаднат. Фотошоп ради чуда на позитивно, ама и на негативно. А тоа одвај чекаат да го направат трачарскиве новини.
Ама тука се лепотици се збрале... Претпоставува дека се радувате така кога ќе ја видите бившата на дечко ви со мрсна коса.
И не само тоа, туку од 479243 слики што ги сликнале во тие 5мин, ја одбрале најгрдата, каде што имаат некоја фацка направено, или каде што јадат, мижат, зеваат... Сепак до некаде јасно ни е кои имаат природна убавина, а кои неможеме да ги познаеме без шминка, ко Лајди Гага на пример...јас лично да не пишуваше дека е она, немаше шанси да ја погодам
Претходно го имам кажано моето мислење за шоу-бизнис фаците без шминка...Пред појавувањето на црвен тепих, цела недела се во карантин за разубавување . Па и сите ние девојки знаеме дека некогаш само ставањето пудра ни дава друг изглед , а не сите тие чуда и салтанати што ги прават славните. Ама се решиле да бидат дел од таа професија и кога некој ќе се навикнеме да го гледаме среден од глава до пети по спотови и премиери, нормално е да изреагираш WTF ........кога ќе излезе папараци фотка во списание Е сеа јас сакам да ја доловам темава и од друг аспект , сепак мора да признаеме дека некои од нив изгледаат прилично нормално и убаво и без шминка (како сите ние по дома или за на домашен собир со другарките). Јас овој пат ги најдов девојките кои ми се допаѓаат и без шминка Би ја подржала и Куклучка, Катарина е преубава