не ја сваќам поентата на темава? вие сите сте лепотици без шминка? па нормално дека шминкате не прави поубави затоа и таа постои за разубавување.
Срце ај погледни ги сликиве што се поставени! Ај сеа погледни уште еднаш! Виде?? Епа ако виде, свати дека девојкиве треба да посакуваат да бидад како нас. Без шминка се ужас грди! Додека ние и не сме за толкаво жалење!
Сликите кај што се без шмика се претеризам. Обработени си, како што кажа Вајлд, да им се истакнуваат недостатоците уште повеќе Демек Џеј Ло е толку рошава без шминка? Па, не би рекла.
е како да не J.LO воопшто не е таква со PHOTO SHOP прават така за да изгледаат демек грди, ко за мадона на една слика ја обработиле во PHOTOSHOP и ги направиле рацете и деколтето ко на 90 годисна баба , не верувам во сите од овие слики
Kako и да е, сепак си ги имаат тие нивните црти на лицето кои со шминка само ги истакнуваат. Можеби ни се чудни затоа што нашето око не ги навикнало да ги гледа без шминка, ама сепак тие се тие славни личности.
Работата е да се види дека и тие не се лепотици и дека сите тие модни списанија и самото нивно појавување на ТВ екраните е само една искривена слика за нивниот лик од кој сите си создаваме идол,кој повеќе-кој помалку. И мене да ми стават квалитетна шминка на лицето,да ме шминка професионален шминкер од Лос Анџелес, ќе изгледам подобро и од Ева Лонгорија.
^ Јас ќе си останам со моите комплекси, ама среќна сум што ти успешно ги излечи твоите со пишување на темава.
бас ме е мило сто ти си ептен рузна без сминка и затоа морас да ги гледас дека и славните биле рузни без сминка баххахахахаха
Незнам па тебе што толку те погоди во темата, ако не ти се допаѓа, слободно прескокни ја, не туку се контрај за џабе и не напаѓај форумџики без врска. И да, прво научи да пишуваш правилно!
Мозес комотно да ми дадес пари ако имас на располагајне да направам неколку пластицни операции и да платам професионален сминкер барем за момент да се поцувстувам убаво како тебе, зрацејки со самодоверба. Btw Еве како изгледа Дита Вон Тис Oпра Teјлор Свифт Џенифер Гарнер Пенелопе Круз