досега не ги видов овие или грешам hilary swank salma hayek а на мене лично најмногу без шминка ми се допаѓаат Ј.LO & Giselle Bundschen
Најгрда од сите (со и без шминка) ми е дефинитивно оваа: 1. Amy Winehouse Сите останати ми се најобични девојки фатени во секојдневни ситуации каде нема тешка шминка, позирање, фенси гардероба и слично. Е сега се е до мајка природа, кај некои дала повеќе, а кај некои помалку...
Епа тоа е, испеглани во фаците со фотошопот и изгледаат нереално Но така привлекуваат повеќе внимание секако Во приватен живот се нормални како и сите што сме, само што не ги замислуваме до тој степен НОРМАЛНИ !
Кај Ејми си имаше причини што вака изгледа Се знае како ќе и е лицето,па и целата кожа... Па феминки мои мили ние поќе се грижиме за нашиот изглед отколку овие улавиве Сигурно сме сто пати поубави од нив и без шминка
Сите имаме недостатоци, па и тие...само не знам што не си ги фиксираат забите, мене многу ми пречат...навистина им ја уништува цела насмевка..а без шминка, лелеле лелелеле, ама сите што сме девојки знаеме, пудра, кармин, молив и се е можно..битни се цртите...
Во секој случај што се ТАЛЕНТА тиче природата кај Amy дала највеќе во однос на другиве! За нејзиниот изгледот е грев да се комнетира воопшто од причина што другиве девојки не биле troubled drug and alcohol addicts. Талентот за правење музика беше битен и е битен кога веќе се спомнува Amy. А гласот од Joplin преку P.J. Harvey и e неповторлив.
Се е ОК. Ама незнам зошто некои МНОГУ се занимаваат со приватноста на славните личности. Навистина некогаш и тие теми засегаат, привлекуваат ама не е убаво да се најде некоја слика кај што личноста е под стрес, бледа, без шминка и потоа се вели ... еии оваа е грда. Боже. ВЕ МОЛАМ не ме сваќајте погрешно ... не мислам конкретно за вас. Но го кажувам тоа како мое мислење! Имајте пријатен ден!
Од сите што сте ги постирале, најубава ми е Шакира и на други слики ја имамвидено без шминка секогаш е убава, па Бијонсе, Андријана Лима, Линдзи Лохан не е лоша, Миранда Кер, Ријана, Ен Хатвеј, Џесика Бил; Хали Бери... навистина имаат убави црти.