Има во тинекс 2+1 мислам дека е на кри кри леле превкусен е се осеќат вкусовите мислам дека се повеќе видови во едно. Вчера јадев мислам дека 1 кг изедов ммммм
Некако секоја година се послабо и послабо го јадеме. Купуваме најчесто од кам,кутија со 4 корнети или чоколаден/карамела во кутија. Во Дежа ву оваа година се преубави вкусовите. Бајадера,мммм Исто и во Тренд. Палма јадевме минататанедела,покатастрофа здравје. Некогаш имаа убав сладолед. Мајка ми е махер за декорација. Обавезно сецка диња,праска и грозје,прелив и caprice стапче
Страчатела, карамела,чоколадо - омилени вкусови од детството Ванила - overrated Од овошните најмногу сакав вкус на зелено јаболко и вкус на праска Јагода - meh Кокос ќе забораев Кокосот секако го сакам и го јадам
Незаменлив сладолед ми е Руменко. Сакам овошни сладоледи. А од оние другите....Кинг чоколадна опсесија.
Дали има некаде сладолед без додаден шеќер во КАМ или Стокомак или во поголемиве маркети? KriKri прават ама немам забележано кај нас.
Го има на КриКри и на стапче и во пластично поголема количина, скоро во сите подоброснабдени маркети сум го видела.