Торта со состав чоколадо и банана каде можам да најдам? Ама не банани само одозгора, туку во фил. И да не се крем бананки
Пробај еклери или падобранци. Ќе паднеш у несвест колку се добри. Поготово филот што се става во еклерите. Мх мх мх...
Не се вбројува во слаткарници ама кога и да сум во Ск Љубовна куќичка ми е врв за слатки работи. Тортите фантазија, ем здрави состојки ем вкусни.
"Grouper.mk | Зделки" https://grouper.mk/deal/mus-torta-sweets-cakery-bakery Некој искуство со торта од тука? Конкретно за васина
Во Палма ми се најубави колачите, се' што е чоколадно им е предобро На второ место ми се Апче. Иако одамна не сум ги посетила. За торти уште стандард ми се најдобри Канела.
Здраво Да не знаете дали овие бројка торти дали секаде вака ги прават како со обланда и фил меѓу нив или може со некој состав на торта да се порача? И од прилика за цена како на сликава
Не е слаткарница ама имаат интересни вегански (и поскапи ама на грамажа) колачи и торти без шеќер - Paradaise Food (не работат во саботите, ама работат во недела) во центарот на Скопје кај Беко:
Само да ги пофалам Перфето, навлечена сум на тортите. Прав домашен вкус од детството. Незаменливи ми се, од вкусови Жербо, Лешник и Баунти. Thank me later. П.С. цените за тој вкус што го имаат се ништо.