Да споделам искуство со новата торта Виножито на Зафир. Пишува дека има 12 парчиња, ама се големи и може на пола, 24 парчиња.
Не е како оние стардардни торти со ореви, чоколадо, овошје итн Обичен вкус, пандишпан со бел фил. Лесна торта и не е многу блага. За вкусот ок не е лоша, нормално има и со поубави вкусови.
Poslednata torta amaretto kupena od slatkarnica Zafir -Skopje e najgrdoto nesto sto sum go jadela. Vo vkusot se oseka kako prashok da jadete.Go rasipaa kvalitetot,dobija nekoe ime I pochnaa da stedat ,bez vkus da prodavaat. Da ne se zafrknete.Cena 1000 denari za vo gjubre .Sreka sto ja probav I ne ja odnesov kaj sto planirav.Ke se obrukav.
Јас порано нарачував од ЛаКрем во Лептокарија - Васина торта.....значи навистина преубава торта....ама забегаа со цените....1400 денари за 20 парчиња
Da vi kazam jas za torti samo Delicia Mene mi se dobri na kvalitet i produkti. Preporacuvam maksimalno
Зависи од каде од 500 ден нагоре се цените. Ќе ти требаат 2 ролата за 40 парчиња обично големите ролати се по 20/25 парчиња.
Дали може да ми кажеш слаткарници каде да побарам, и дали претежно имаат готови или треба однапред да се нарача?
Има готови, можеш во Веро има на Зафир и на уште неколку слаткарници, Канела исто има и Шехерезада, Романса.
Се мислам да земам ваква за роденденот на ќерка ми. Едно глупо прашање Дали можеш да споделиш дали се бои јазикот од боите?
Jas sekogas zimam torti za rodendeni obicno od VE MIKS imaat ubavi torti a imaat I dostava.Cenite se prikladni sega na 4ti bas zemav eden rolat od 20 parcinja e 700 den so dostava 800