А како и го скршиле меракот кога има милион слики од нивни торти и ниту една не е во стилот како оргиналната торта? Очекувала преку ноќ да сменат начин на работа? За неа да бидат ултра талентирани? Тортата е убава, жената стварно е Карен.
И пак сте упорни. Значи им праќаш слика, ги прашуваш дали можат да изработат таква. Не ги терала телепатски да и ја погодат, туку сами се нафатиле и не успеале. Ако тебе ти е ова убаво, тогаш...ок, што да ти кажам. Изработката реално е грда, како за професионалци. Да беше домашна, ќе речев топ е, ама вака...ноу, само земале пари неоправдано.
Ова беше тортата за ќерками за роденден.Јас секогаш зимам од канела прима лугето каква им кажав таква ми ја направија.И на вкус многу вкусна одлично
Kuceto mene mi se dopagja no realno drugoto e utnato posebno devojceto, na pocetok se sloziv so nekoi clenki deka e preterano dramenje no od druga strana temata e za torti, ima pravo da si kaze deka e nezadovolna ne znam zasto mesate drugi zivotni problemi.
Според мене и треба да се драми.Јас незнам како си се воздржана да не отидеш и им ја лупнеш од глава. Безобразни ако незнаете не правете. Во право си потполно што си лута и треба да бидеш,поштено си плаќаш и сакаш да си го добиеш она што си го нарачала.Искрено тортата не е толку лоша ама ти го сваќам гневот ти си ја сакала таа другата и они неможе на своја рака да си преправаат.
Ај те молам не води инает. Тортата е далеку од прекрасна, аматерски направена, како некој да се учел. Навистина нема потреба да се истурате врз членката.
Добро тоа е во ред ама тоа печурките на што личат воопшто не се како на сликата и девојчето не е исто значи треба исто.Ако можеш правиш ако не несе нафаќа.Неможе така во ред тортата не е лоша ама жената си сака како на сликата
Не е инает. Ни кај мене, ни кај другите членки кои мислат како мене. Значи, нарачуваш поинаква. Нормално, дека нема да биде како оригиналот. Ама, воопшто не изгледа аматерски. Реков претходно, сум видела вакви во живо. Безвезе драми.
А што те интересира тебе зошто се жали? Тортата не ја бива, жената се пожали во соодветна тема, а некои партал ја направивте.
Ама ова е утната Драмите без причина!!! Направивте фама жени Значи за тортата збориме, не за мојата драма и нема драма. Реков дека ми се плачеше, ама дека сум плачела и драмела.... Боже боже... За тортата станува збор!!! Аман разбери. Нема потреба од психоанализа на мојот профил.
Мене ми е криво за жената што успеваат да ја изнервираат. За свои пари покушаваат будала да ја направат. Ама, тоа е, досаден живот изгледа
Ме нервира тоа што за рачни изработки не сфаќате колку труд време и креативност оди и очекувате дека ќе добиете скроз исто како на сликата што е реално незвозможно па макар ви ја прави тортата и најдобриот мајстор на светот. И да не е иста како очекуваното, воопшто не е одвратна за некој со денови да пишува како да е крај на светот "проблемов".
Ako gleame na toj nacin deka ima pogolemi problemi u zivotot onda zasto da se plakja za dekoracii neka bide klasik torta samo so filovi, a u slucajov plateno e za dekoracija koja na krajot ne ispadnala dobro sosema normalno e da iskaze nezadovolstvo clenkata.
Многу драмење за една торта. Ако одиме во детали мене ни оригиналната што ја побарала не ми е убава. Кога оригиналот не ми се свиѓа не очекувам ни копијата да биде убава. Наравоучение е дека копијата е секогаш полоша од оригиналот затоа кога барате торти, барајте нешто лично да ви изработат од она што веќе го знаат. Така нема да имате високи очекувања.
Мила не се замарај овдека на форумот има многу што со душа чекаат да се истурат некаде,не им замерувајте,тоа е од досада.Јас потполно те сваќам и подржувам.Значи поштено си плаќаш и сакаш да го имаш тоа што си го нарачала измени си направила точно но тоа незначи дека они самите треба да си додаваат и одземаат како што ке им текне и знаат.Жал ми е што си волку вознемирена не се секирај и оваа другава не е воопшто лоша убава е ама сваќам дека си сакала таква.Батали не се замарај нека е среќен роденденот и крштевката на малата лепотица тоа е најбитно.Не се замарај на форумот и не им враќај зошто со тоа им ги лечиш комплексите.Поздрав до тебе и малата лепотица