Здраво, дали некој го пробал од Делиција новите торти Симфонија и Флорида? Дајте некој предлог за убава торта од таму
Ѕвездена е врв од торта, превкусна, чоколадна со ореви, ммммммм тазе, убава, за нова година ја земавме од Делиција, 18 парчиња околу 1000 денари. Има и со 12 парчиња околу 700 денари е...значи превкусна торта немам пробано, и ок цена за буџетов наш!
Цените им се скапи. Беа поефтини до пред 2-3 години, ама и они летнаа со цените. А тортите им се врв.
Здраво. Дали некој знае да ми каже - од тортите од Канела Козле, од Нутела Малина ролат од 18 парчиња, дали ќе можам да извадам 22-23 парчиња, или да купам две торти помала и поголема?
Кој вкус од делициа го препорачувате, до сега имам пробано само грчка и многу ми е убава ама сакам да сменам, се мислев за флорида... Предложете
Симфонија...пре вкусна, прв пат ја пробав на детски роденден, се воодушевив, не е преблага, пробај ја.
Мало морген да најдеш добра торта до 8-10 парчиња за 500 ден. Види во Мариели. Таму мислам дека најефтината беше 520/550 ден. Јас ја имам земено чоколадната и добра им е.
Во марели прашајте дали имаат од тортите на попуст. Ако им рокот до следниот ден а вас ви е за дента можете да фатите 30-50% попуст па и за 350 ден да начекате торта