http://www.kuvertira.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=118&lang=mk јависе одма ќе ти кажат.
Ima nekoj brojce od kanela i kolku e otprilika cena za 70 parcinja ili nekoja dr slatkarnica sto znar ubavi dezeni da pravi??
Devojki sakam na decko mi za rodenden da mu poracam torta so negoviot fudbalski tim so slika. Ali ne sakam da ispadne ko za dete. Moze da mi kazete kaj pravat ubavi torti i ne mn skapi? I slikata da bide porealna , a ne ko crtan.
Да ми препорачате некој испробан вкус на торта од Канела. Јас скоро секогаш ги нарачувам или Егзотик или Гријаж, ама сега сакам да сменам нешто ново. Би сакала да е со бело чоколадо по можност. За роденден на малава ми е. Може и да е поблагичка, бидејќи дечињата си сакаат поблаги работи
Канела дефинитивно се најдобри. Што че им кажеш, тоа ќе ти направат. Јас лани за роденденот имав порачано мафин торта и ми ја направија иста како што и замислував. Тортата и по изглед и по вкус ептен ми се допаѓаше и се мислам дали и оваа година да порачам иста. Беше многу топло и затоа чоколадото е се разлеа и е на сите страни. Еве слики:
Чоколадната од Кувертира нема никаква допирна точка со чоколадо,се е катастрофално какао,се покајав што порачав од таму.Не знам за другите вкусови,ама како и да е нема да купувам веќе од таму.