Женски, кои слаткарници прават вакви торти, ама со пристапна цена? Прашував во Ла Крем, прескапо ми е.
Скоро во сите слаткарници прават вакви торти. Има и дома што прават вакви пиши Нешто убаво на фб ќе ти излезе страната, жената прави феноменални торти и вакви имаше.
Да, нас тортата за свадбата ни беше од таму, газдата на ресторанот соработувал со нив, тортата беше преубава. После порачав уште еднаш за роденденот на мајка ми, исто така бев задоволна. Искрено не ми текнува која беше цената, памтам само дека вкусот беше киндер, а тортата беше превкусна. Од мене имаат препорака.
Јас во градов сум задоволна само пд две слаткарници : Рима ( на лименка ) и Београд ( на плоштад ) . Во Рима трилечето многу им е убаво , а седнеме на кафе таму со маж ми или со друштво , обавезно и трилече јадеме . Во Београд ми се допаѓа се . Последно што пробав беше некои нови , скроз обични , посни колачи , ама толку беа крцкави и вкусни , а едноставни . Како од пандишпан за торта полнети со шлаг . Плус , сте виделе ли сладолед некаде на -15 ? Ако одите во Београд , и тоа ќе видите . П . С . Звучам ко Топ Шоп реклама за слаткарници