Њујорк, Делиција или Cake boutique? Се мислам каде да ја нарачувам свадбената торта, а овие имаат цени што не се вклопуваат во буџетот.
Делиција има феноменални торти.. Кејк бутик исто се убави ама за мој џеб скапи.. Њујорк нешто слично.. Во однос на цена не знам какви се цените на свадбените торти во делиција ама мислам дека се поефтини од овие другиве две.. Тортите досега што ги имам купено по нарачка немале никаква замерка, преубави се
Мореј заеби делициа дрн мрн јади си торти таму од Гордана Симевска, бидејќи тоа се торти за кои можам да кажам дека навистина се ТОРТИ ! По една лента на секое доаѓање у Берово земам (киндер, рафаело, чоколадна). Камо в Скопје да имаше една барем Гордана...
Пред недела дена бев на 1 ден, ги нарачав предходно 3 ленти со 3 вкуса, пред да заминам ги земав у кола не мрднаа ама клима на најјако ради нив, и одма у замрзнивач, па се топорам тука низ комшии демек ја сум праела тортите коа ќе дојдат и ќе им предложам десерт
Доаѓате тука а не викате на кафе се зезам Другарка ми скоро славеше роденден и нарача од Делиција торта.. ем некако ги поскапеле како за торта само со шлаг, ем на вкус не ми беше како порано, а секогаш истата ја земаме и двете.. Тестото ми беше некако многу суво и филот дури се одвои од кората Ептен ме разочараа овој пат..
Ако сакаш малку поефтини од Романса, провери во Лептокарија, слаткарата се вика Слатка куќа. Порачував летово и тоа им се јавив само 2 дена порано и беа фини и си стоеја на договорот. Тазе колачи. Кило беше 500 ден (со бадеми), а 480 ден без.
се ближи роденденот јас уште не сум се одлучила каде на нарачам? Некој предлог каде правам најубави торти торта и во вкус и на изглед ги прашам од захир неможеле крилјата да ги направат
Види во Cake Boutique, Моцарт, евентуално Романса. Ама поскапи се нивните торти, плус ваквата изработка дополнително чини.