Оваа Остај ме да пишувам не му е баш од сега колку што знам јас така? А и тоа е. Можда порано бил и Слаткар добар дечко, (како и сите нели) ама ете го и он се расипа. Видел малку пари, станал комерцијала и сега ете.. за што пее и се гордее за тоа. А и тие што го делат неговото мислење.. го слушаат.
ЕТЕ BEACHED МЕ ПРЕТКРКА СО ПЕСНИВЕ КОИ САКАВ И ЈАС ДА ГИ СТАВАМ. ОД ЕДИНСТВЕНА ОПЦИЈА НЕМА ПЕСНА,БАРЕМ ДОСЕГАШНИТЕ МОИ СЛУШНАТИ КАДЕ ШТО НЕКАДЕ Е НАВРЕДЕН ЖЕНСКИОТ РОД, ОДНОСНО НЕКОЈ ДОСТОЕН ЗА ДА ПЛУКА ПО НИВ, БИДЕЈЌИ ТЕКСТОВИТЕ ИМ СЕ ТИПИЧНО РАП ПОДЗЕМЈЕ! ПЕСНА КОЈА ЕДИНСТВЕНО НЕ МУ ТРЕБАЛА НА СЛАТКАР СПОРЕД МЕНЕ Е "ОНА САКА К*Р" "ТОП" И "СПУШТИ СЕ ДОЛЕ" MEНЕ МИ СЕ СОСЕМА ОКЕЈ ПЕСНИ, ШТОМ ЕДЕН AKON МОЖЕ ДА ИМА ПЕСНА "САКАМ ДА ТЕ Е*АМ" И "САМО ШТО ИМАВ СЕКС",ТАКА ДА ОПРАВДАНИ СЕ И ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ПЕСНИЧКИ. ПЛАВ РАЈ ЖИТИ МЕНЕ СЛУШНИ ГИ BLOWFLY!!!!!!!!!!111 ЕЈ ДА.. И LONELY ISLAND НЕ СЕ ЛОШИ. ОСТАЈ МЕ ДА ПИШУВАМ НЕ МУ Е НОВА, САМО ПРЕРАБОТЕНА Е. СРАМОТА Е ЗНАЧИ НАЈГОЛЕМА СРАМОТА Е ШТО ЗАМИНА ВО КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ ВОДИ. ПОГОЛЕМ СРАМ НА НОВО ЛИСИЧЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА МУ ПРИРЕДИ. ОФСПРИНГ, АПСОЛУТНО НИКОЈ НЕ ГО СПОРЕДУВА,САМО СТАВИВ ПЕСНИЧКА НЕ ЕМИНЕМ СО ПЦУЕЊЕ, КОЛКУ ДА НЕ СЕ ЗБОРУВА САМО СЛАТКАР ОВА,СЛАТКАР ОНА. И СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТЕБЕ ПОДОБРО ЕМОТИВНА ПЕСНА НЕГО ПЦУЕЊЕ НИЗ ЦЕЛА ЗА НЕКОЈА ЖЕНСКА. ЈАС ГИ ПРЕФЕРИРАМ ОНИЕ СОЦИЈАЛНИТЕ И ПСИХОЛОШКИТЕ. http://www.youtube.com/watch?v=ik9MoeVK9hQ поздрав
Само една забелешка, не пишувај со големи букви. Со големи букви се пишува дел од текстот што сакаш да го истакнеш, а вака..боде очи, и не изгледа убаво. Ќе го прочитавме и со мали букви, не морало да вклучуваш капс лок, и работа им отвори на модераторките. Не е само за членката над мене, туку за сите важи. Може да продолжите со дискусијата...
Ешлинг, ќе видам.. Туку, јас само си кажав мое мислење. Типов ме иритира а на оние што им се свиѓа, слободно нека го слушаат. И извинете, ама јас морав да прокоментирам. Инаку и јас сакам добра емотивна песна, со добар текст.. на пример како Марчело - Један живот, Сузе од Едо Маајка и некои од Еминем. А исто Шаила се квалитетен рап, само штета што се разделија. Види ако сакаш. *Извинете за оф топик.
Така ми те сакам. Кој сака нека го слуша,кој не нека не го слуша(а, не зошто го слуша?!) Иначе неука сум доволно, не гледам подалеку од Слаткар, не ми требаат ша ила.
Значи секаде кај што се спомнува Слаткар, обавезно има караница! Не, најсериозно и мене не ми се свиѓа што пее и како пее ама треба да се има респект за овие што го слушаат, дечкото заслужува пофалби, се издигна и успеа за краток период, и мислам дека тоа е благодарение на фановите, така да... секој со свој вкус!
не го сакам мн слаткар , но во диско секоаш кој ќе се пуштат неговите песни има добра забава , само тогаш го слушам , инаку не сум љубител на рапот.
Јас не го слушам слаткар , иако глеам тинејџерки сечат вени за него бе како и да е, не дај боже да отиде во ова европските земји, држава да ни срами или отишол?