Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Слаткар

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Angelche, 14 јули 2010.

1. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Не можам да го поднесам :puke: Не сакам никого да навредам,ама како може некој да му ги слуша песните :?: .Понижување на женскиот род до крај...Единствена понормална песна му е " Да полетам"

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    да ви кажам само дека има ново цд, и е нешто ко заштитно лице на космофон мислам беше
    вчера чув, а тоа лигле неможам да го поднесам

3. ggaabbii

ggaabbii Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Искрено.. Јас немам ништо против слаткар... Си заработува некако дечкото... Зарем морате само да хејтате?? :) Гледајтеси го вашиот живот... Мора да има некој кој ќе хејта.. :rofl: :rofl: И долу прочитав нешто како: ''Можеби ќе се навредите, меѓутоа за мене една личност која е фан на Слаткар и и се допаѓаат поголем дел од песните на Слаткар е никој и ништо. Не е склопена како што треба, треба сеуште да се развива и да сфати дека не може да „свари“ текстови полни со навреди, омаложувања и простотилук.''
    Па ако е така... ОДЕТЕ И СЛУШАЈТЕ КЕШ КЕШ.. Што да ви кажам друго.. Морало само да се хејта.... Си живее свој живот.. БТВ..Не ги навредува сите женски.. :!: :!: :!: Ги навредува КУРВИТЕ.. :rofl: :rofl: :rofl: Нема потреба толку многу да се грижите за дечкото.. Тој барем постигна слава (за разлика од вас кои што само седите дома пред комп. и само хејтате).. Го сакале или го мразеле.. Го знаете.. Му ги слушате неговите песни...

Се извинувам ако некоја се препозна.. И ако ве навредив.. Али тоа е суровата вистиннаа.. ^_^

На Veki4kaa, stetoskop и Abeja им се допаѓа ова.
  4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ау Слаткар. Срам ме е да кажам дека во втора година му слушав некои песни :tmi:. Онака повеќе на заебанција де :D .
    Инаку јас не се разбирам многу во рап, урбана култура итн ама тврдам со сигурност дека тоа што го пее Слаткар не е рап, ниту пак може да се спореди со рап музика. Едноставно мене сето тоа ми е премногу вулгарно и сељачки. Всушност секоја песна му е 99 посто пцување. Текстовите, подобро и да не правам муабет. Чиста комерцијала.

5. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Јас сепак ќе кажам-Не за Слаткар. :)
    Таа `музика` не е за мене.Едноставно не ми се допаѓа.
    И да,сум слушала некои песни против моја воља.Знам за што се работи- за вулгарност.

6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не можам да верувам колку страни се наполниле за слаткаров.
    Значи по човеков се крева галама, било да е позитивна било негативна тој е мета на дискусија.
    Не го обожавам и не ја слушам неговата музика ама знам дека текстовите му се безобразни. :!:

7. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

Космофон НЕ ПОСТОИ .Заштитно лице на ОНЕ станал инаку. Информирај се подобро пред да омаловажуваш и тресеш глупости :rofl:

8. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    ^^ Добро де, и јас уште ги викам Мобимак и Космофон, па што? :D Битно си разбрал за што се работи.. ;)

Слаткар не ми се допаѓа од причина што е многу нафуран, многу пцуе и во скоро сите песни го навредува женскиот пол. Ама сакала - неќела, приморана сум да го слушам. Од секаде бомбардираат со негови песни. |(

Единствено добра ми е оваа, ептен позитивна е:
    http://www.youtube.com/watch?v=qkjrPhAlqTU

9. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Убав е и мислам дека има некој талент но безобразни текстови има,што знам...ФМ има добар ритам

10. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Aaaaa ГО ОБОЖАВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААММММММММММММММ

11. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Душиче тоа,ај ќе пораснеш,па ќе се смееш на своите грешки :D

На x.Daisy.x, Elena-97, trendafil1 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Прочитав неколку предходни страници.
    Го слушам Слаткар, му ги знам сите песни, можете да почнете со напаѓање, повелете.
    На сестра ми, не и се допаѓаат неговите песни. Нит она мене ме убедува, нит јас нејзе ја убедувам.
    Го нејќеш? Го нејќеш. Терај даље, не ти ставаме нож под грло, па да солиш памет.
    Отидов предалеку, толку од мене.

14. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Воопшто,слушај си,само ако некад помислиш да кажеш или пишеш нешто у феминистички фазон,нема да ти се важи :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    http://www.youtube.com/watch?v=sSg_rv6z ... ontext-cha

He знам како налетав на песнава, ама ужас божји, онаа кокошкана како не и е срам во ваков спот да се стави, да и вика слаткар веќе не ми го дигаш, да те ебам, нејќам да те ебам, на тони му го пушела, сега сакаш да те ебам :x :x :x
    утепајте се бе

Eдит- вакви песни ако прави ќе го слушам, песнава му е многу убава

http://www.youtube.com/watch?v=qkjrPhAlqTU

Hаместо да пцуе, нека прави повеќе вакви песни

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    И ја би го слушала ако пишува песни како таа Да полетам.

17. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Младиве заминаа некаде со овој Слаткар , вакви песни да слушам , нема шанса , убијте ме ама Слаткар да не го слушам :tmi:

18. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    слаткар ич ама ич не го сакам.
    пцуе се глупира у спот 300 глупости ....
    воопшто не ми се допаѓа :x

19. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Ужасно е и жалосно истовремено кога ќе видам нафилмани девојчиња од 14-15 години, со алкохол во рацете, шетаат пијани по улици, во 2-3 по полноќ и истите паѓаат во несвест на песните на Слаткар. Па кога ќе ги чујам како викаат: "Ејјј брат колку е јака песнава!" Алооо?!?! Страшно е ова значи, страшно. Се надевам дека кога ќе пораснат ќе сфатат нешто.

За него и песните негови.. што да кажам ај? Го опишувал секојдневниот живот?! Бил инспириран од младинава?! Биди ти инспириран, ама можеш на покултурен начин да го изразиш тоа, без било какви навреди на било која основа. И уствари, каква порака им дава он на младите? На едно интервју го немам видено нормален.

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    аман бе луге Слаткар ???? што е тој ,кој е тој ??? :^)

слушајте САФ ,ЧИСТА ОКОЛИНА ,СТР2 .... ( за промена )

не го обвинувам човекот све док има ваква проста раја што го слуша ке си праи пари и ке му се дига рејтингот ,ама не ги обвинувам ни тие што го слушаат ги жалам најверојатно не слушнале нешто далеку поквалитетно од дотичниов !

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.