Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Слаткар

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Angelche, 14 јули 2010.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ех кај наидов и на овој па сега за него да читам.

како бе можете да го сакате |( Без навреда ама летате по машко кое во едно интервју изјавува :

Прашање: И покрај се девојките трчаат по тебе .(нешто вака)

А тој цел расклатен во главата едвај на вратот му се држи од што беше наппушен вика

Епа пи*ињата(девојките) сакаат да ми го пу*ат.

Јаоо девојки .. да го видам ке го плукнам.Точка.

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  2. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Не ми се допаѓа!Ни он,ни песните негови,ни нишо.И така..!

3. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
    знаеме дека пееше ама пееше за кога бил помал на некој 12-13 години :fubar:

4. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    искрено коментарите кои ги прочитав ме зачудија не очекував толкава негативност... не дека го сакам ама го ни мрзам, тој си е каков што си е секој со свој стил и начин на живот.

е сега мора да се признае дека тој беше освежување во оваа наша мутава музичка сцена и дека беше повеќе од интересен и оригинален и имаше храброст да направи некоја хип хоп револуција.

не го слушам по дома но кога ќе начекам песни ги слушам и се смеам и не ми се верува што слушам но затоа и ми е интересно. на секоја музичка сцена постојат такви како слаткар, пијат пушат влезени се во нивни филм но сепак колку толку ги бива. а ја сколку што сум упатена тој е најпопуларен во хип хопот.(не зборувам за старите рапери и добри песни зборувам за денешницата)

сакам кога некој зборува т.е пее безобразно :D си се опушта човекот и си можи

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Никриверс тоа го пее во поновиве песни ... плус во една пее не плачам во друга пее плачам ко пи*кетина. И тој не знае што сака :D :D :D

Ги понижува девојките,постојано е напушен и не се срами да признае. Премногу мали деца го слушаат и буквално мали од 7 и 8 години ,учат такви работи од него, па после ке биде децата вакви такви. Остај што овој во секоја песна ги навредува девојките а 70 посто од девојките над 12 години мислам дека би дале се(метафорички кажано) за да го смуваат. Не ја бива.

И јас пеењево нивно ама ич за хип хоп не го сметам. Туку за некој беден рап. Нешто како копија на Еминем само малку упс многу лоша копија. Демек од тешкиот живот па успеал па дроги ау ау ау ... ама ете се загуби. И можеби имал тежок живот но не е единствен. Сепак мое мислење. :)

6. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
    да полетам и не е баш нова песна

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Го избришав мислењето претходно погрешно те разбрав :) ...Инаку не е нова ама за тоа пее :) и пак прилично од поновите е не е кој знае од пред колку години песната :) и стварно факт си е човекот претерува . :) Но не мораш да се лутиш на секој што не го сака. Сакај си го. Право на избор :)

8. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
    си ме разбрала погрешно ама нема врска :) можеби претерува ама според мене подобро би го слушала слаткар него тој џастин бибер што се лигави :puke: дека се лутам нема врска сепак тоа е ваше мислење за него, ваш е изборот дали ке го слушате или не ;)

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    А зошто би се сведувал изборот помеѓу Слаткар и Бибер? (види која комбинација)

Кога имав 12 години моите соученици/чки слушаа еминем и комерцијалата од тоа време. А јас растев со Дип Парпл и Пинк Флојд. Значи изборот е голем. Ама дел од изборот не е кул и фенси.

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.584
    Ако не те сватив погрешно, Еминем има беден рап? Хмм, не би рекла. Човекот има преживеано многу, песните му се топ а текстовите кинат. Песните не му се за секс, пари и коли како вообичаеното во другите рап/хип-хоп песни туку за животот, болката, тагата.. Ма, Слаткар воопшто не се поврзува со него. Во секоја можна песна ги пљука девојките, а сите девојки сакаат да го смуваат и имаат. Чувај боже.. Искрено не ми се свиѓа воопшто. Има неколку убави песни како шоп шопинг, да полетам и уште една не ми текнува како се викаше..нешо се продавам на парче, се продавам на куп.. ти немаш што да продадеш, така нешто идеше. И све друго е тапа.. он е тапа, текстовите и се поврзано со него. А и господинот Слаткар, верувам дека нема ни ронка преживеано колку што има Еминем..

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Слаткар е ЅВЕР,во права смисла на зборот.. :)

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Маринко Маринковиќ вака мислам дека му е правилно име, а и не е битно.
    Прв пат за него прочитав во ТАА и не мислев дека пее рап.
    Искрено не е лошо момче имам гледано некои негови интервјуа, има настапувано кај нас, ама не ги слушам неговите песни, единствено која ми е убава и ја почитувам е “Да полетам“ и му лежат и такви песни. Говорната мана ја оставам настрана, кога зборува пак е сладок има фацесто лице.
    Кога го видов во видеото на Филипини дома кај Тони Зен одма ми стана јасно дека и тој е дел од неговата екипа , а има и спомнато дека од деца се дружеле.
    Штом некои го слушаат , а некои не , прави концерти, сепак не останал незабележан. :)

13. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
  14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
  15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Па плаче, се надувал - ќе плаче. :D
    И јас плачев завчера пошто ми беше жал зошто се опијанив. :rofl: Па сега ти види зошто плаче. :D
    Да беше малку поинаква песнава, ќе си речев излив на емоции, ама ова... :?:

16. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    ^
    А, што ако плаче за успехот кој го достигнал за толку кратко време?

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Којзнае...сепак, ја не го сметам на "навредувач на женскиот пол".

18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Не бе,Слаткар е клошар,Слаткар е наркоман..Слаткар е тапа фраер затоа што е комерцијала.
    НАЈЈАК МУАБЕТ кој сум го слушнала и прочитала од кога излезе Слаткар на сценава. И најинтересно од се е што го коментираат рокерите ;) Најадекватни личности да го коментираат се..нема грешка!
    И истите тие освен ФМ,Шопинг и Топ не слушнале ни една друга трака,па затоа Слаткар е комерцијала,Слаткар е тапа..

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Може и плаче од жал за сите шест годишни деца чии мајки пред спиење наместо Волкот и седумте јариња им ја пуштаат ти си топ п*чка за да те е*бам. :hai:
    Тука грешиш.
    Од Слаткар имам слушнато многу повеќе песни, братучедка ми го слушаше. Уште на времето, кога беа со Единствена Опција, ми се чини така се викаа.
    Ја имам слушнато и Love, Хејтеризам и ренесанса, десетокатница и тн. и мене лично ми е скроз тапа.
    Ама, пак ќе кажам, правиме муабет за ВКУС и кај секого е различен. Сепак е музика и секој си има свој начин на изразување.
    А ова што го напиша дека рокерите не се компетентни, беше у стил раперите се покомпетентни да коментираат. Ако е така, сама си се фати во стапица - 90% од раперите ПЛУКААТ по Слаткар, па сега ти види. :hai:
    http://www.youtube.com/watch?v=JpcadtUfW6E
    Смок4е. :*

На MiDnIgHtLaDy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Кој рапери плукаат?Колку што имам приметено Легијата и Токсикологија се почитуваат максимално.
    Конкретно за дисов http://www.youtube.com/watch?v=TjDd-3bapZ4 - преслушај.
    Инаку јас се согласувам со тоа дека денес тоа што го прави не е вистински рап.Шопинг и Топ се тапа,да.Но Единствена Опција не се тапа во никој случај.
    И Слаткар сега го плукаат дечишта,кои глумат хардкор,а се пи*ки најголеми.
    Човекот реши да стане човек и виде дека во тоа што го работи има просперитет. Слушај ј Игра,ќе ти стане све јасно.