Сега на друга страна на пратката ми пишува дека е во Прага За колку време стигнуваат пратките од Прага??
Леле колку ме израдувааа.. Уште денес ќе отидам до пошта да си ја подигнам.. Само ме чуди зашто не ми има стигнато ништо дома, нели треба да стигне лист за да одам да си подигнам пратка од пошта.. :/ ама нема врска.. Фала ти многуу, ми го развесели денов
Од Прага за 3-5 дена, зависи. Треба да ти стигне дома картонче, мене обично следниот ден ми ја носат, ама во сите градови не е исто. Ама ако сакаш провери си, можеби ќе ти ја дадат.
Destination Country - Macedonia:Tracking Consuming:1404 Millisecond 2014-04-10 10:05, SWITZERLAND, DIETZENBACH T, Send item abroad (EDI-received) 2014-04-08 23:04, SWITZERLAND, DIETZENBACH T, Receive item from customer (Otb) 2014-04-08 23:04, SWITZERLAND, DIETZENBACH T, Receive item at office of exchange (Otb) може некој да ми преведе
Пратката е тргната од Швајцарија и е на пат наваму... Стварно не ми е јасно што ви менува ова, кога ќе биде пристигната ќе ви пишува: MACEDONIA, THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF, SKOPJE 1003 OFFICE OF EXCHANGE, Send item to domestic location (Inb) Нема смисла да ја полниме темава со безпотребни и банални прашања...
Без картонче, бев до пошта прееска и си го земав фустанооот.. и сум среќна многуу, само ми е малку широк пошо материјалот еластичен, ама ќе си го стеснам )) сепак сум среќна! Поздрав
Еве го фустанот, си го купив за на свадба Има разлика само во ракавите, моите се подолги, ама ништо страшно. Е сега, мене ми е малку широк, ама кога ќе го стеснам мислам дека ќе изгледа баш како на моделот Поздрав Малку од напред изгледа обично, меѓутоа со ланче мислам дека ќе има поинаков ефект. Сега се мислам, уствари јас си го утнав бројот, требало еден број помал да си нарачам, ама здравје, тоа е
Девојки, дали има некој порачувано од AliExpress, но преку овие пошти: Swiss Post, Singapore Post, Sweden Post?
Мене една од првите пратки ми беше преку Singapore Post и мислам дека ми стигна релативно брзо (за некои 3 недели како што се сеќавам) иако селерот ми пиша долга порака дека пратките ќе каснеле, дека не бил тој крив и дека ако треба ќе го продолжи времето... Тогаш се засекирав малце и викам ајде месец ипол, колку сака нека се задржи само нека стигне. И баш пријатно ме изненади кога стигна, не го очекував толку рано
2014-04-12 00:00, The item (RC364420803HK) left Hong Kong for its destination on 12-Apr-2014 За колку време од прилика би требало да биди во мк пакетот, со оглед на то шо од Хонг Конг неможам да следам тракинг?
4/14/2014 6:06:00 PM MACEDONIA, THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF SKOPJE 1003 OFFICE OF EXCHANGE Receive item at office of exchange (Inb) Дали пратката ми е на царина? И сакав да споделам една страна: www.trackitonline.ru оваа е најпрецизна !
Ај да прашам, на 1-ви овој месец ми беше испратена пратка од америка еве веќе 16 дена и ништо нема. Пратката е пуштена со УСПС приоритетна, има ли некој искуство со пратки од америка и обично за колку време стигаат, пс немам тракинг нумбер
Денес отворив и го покажува ова http://prntscr.com/3aua9i .За колку време отприлика би требало да очекувам да стигне пратката?