Не е ништо страшно, веројатно ќе ја почекаш повеќе, мене обично овие пратки ми одат дирекно во Прага, кога на едно место се подолго време.
Феминки, не знам дали некој претходно има кажано нешто околу ова. ГИ превртев скоро сите постови, па ај реков да прашам. Пратката ми e веќе скоро десет дена на аеродром. 7/14/2014 12:00:00 AM Macedonia Arrive at Macedonia Airport Дали е тоа возможно? имала ли некоја сличен случај?
Здраво на сите!! Ете и јас за првпат пред 10 дена порачав некои работи преку алиекспрес..па сега ме интересира следењево на една пратка ... Seller's Shipping Method 30310617956 Refresh you can track your order fromSeller's Shipping Method's website with your tracking number. Што мислите !!!!
^^Секојпат кога пратката ми е на Пекингшкиот аеродором ми се појавува тоа Null, го имам гуглано и ова е (можеби) најточниот одговор Null doesn't have anything to do with it really, null is a logical function, mostly meaning that the system wants to write a status, but there is none in the database. Како и да е, се е во ред со твојата пратка
На страниве за следење конечна дестинација ми пишува Италија, а ваму на сликата што ми ја прати селерот си стои точната адреса. Има ли некој проблем со ова или се е во ред?
направив порачка пред 16 дена, еден ден се процесираше порачката, потоа селерот ми прати порака дека порачкате е пратена и во пораката ми го имаше дадено бројот и ми имаше пишано да поминат 3-6 дена за да можам да ја следам и еве денес 15ти ден отварам на 2-3 страници за следење на порачката и ми пишува Not Found што значи дека не постои и сега можно да не е пратена пратката или ?? стварно незнам што да правам ??
Здраво девојки, направив порачка од AliExpress во износ од 8.50 долари, и продавачот ми даде број за следење, но во пораката ми пиша дека со тој број пратката може да се следи само дури е во Кина, а потоа нема да може да се следи надвор од Кина со тој број. Дали има некоја слично искуство и што да правам? Не знам како би ја следела пратката инаку...
Девојки по колку време ви стојат пратките во PEK и CAN?? Имам пратки направени скоро пред еден месец и долго време ми стојат на аеродромиве во Кина,никако да мрднат веќе почнав да се нервирам,секогаш кога и да проверам се таму
lptr, ако навистина не може да се следи, немаш други избор освен секој ден да го проверуваш сандачето за картонче. mimoza.mk, се случува понекогаш пратки многу долго време да дремат на едно место. Штом си загрижена, пиши му на селерот да провери што се случува со порачката.
Олабавете малце со тоа следењето на пратките, премногу се оптерерувата. Знам дека ви се битни ама џабе толку се замарате кога мали се шансите тоа да е навистина точно. Еднаш ми се случи да ми пишува дека производот е негде таму а мене ми стигна картонче од пошта да си го подигнам. Внимавајте само на датумот кога сами се затвараат нарачаките за да можете да пишете ако не ви стигнат и уживајте и чекајте некој ден да ве изненади пратката во сандаче.
Благодарам ! Никогаш не сум нарачувала од aliexpress, само од asos а таму нема тракинг број, па за тоа не ми е јасно.
Повторно јас.... Што значи ова?? Јас на домашна адреса немам добиено ништо...Ни картонче ни производ а веќе сме 17 септември, а таму пишува на 11 септември е пратена на домашна локација?