здраво на трак17 ми пишува дека едната пратка ми е во прага , а другата долго време ми пишуваше дека е во пекинг , сега наеднаш ми пишува дека е во скопје мк , е сега за колку време би требало да стигне во нашава пошта ????инаку не сум од скопје
^И мене сите пратки до сега од Пекинг ми оделе во Прага, но оваа последнава беше повеке од 2ђ0 дена во Пекинг и наеднаш сега е во Македонија. Обично кога ке видам дека пратката е во Мк ми доага дома за 1-3 дена ,зависи .
Јас имам пратка со поцнува со S веке 1,5 месец ј анем аникаде а пред 10 дена била на царна во мк и од таму веке и се губи трагот и отворив диспут има ли некој со ваква пратка какао поминал кога ја добил
@ALISA0000 Јас имав таква, пишуваше дека треба да стигне за 39-60 дена, стигна отприлика за месец и пол. Можеби е останата на царина, прашај и во пошта.
Јас со 17track не можам да се снајдам, по ова новото никако не ми отвара, е сега на http://track.yw56.com.cn/en-US/ и на македонска пошта, ми пишува дека од 25 е во Македонија, можно ли е да не ми е стигната или да ми има дадено друг број. Инаку продавачот веќе не постои, а јас многу сакам да ми стигни блузата п.с се редактирам исто ми пишува и на 17track
Кажете некоја друга страна за следење на пратки. На 17 track покажува Unable To Track А порачката ми е испратена пред 15 дена
Ај ве молам ако може некоја да ми провери до кај ми е праткава? PK14110904290 Не се разбирам многу во следењево
@L.i.n.a.a кога ќе влезеш кај порачката, од десна страна имаш инфо на која страна можеш да ја следиш истата. Што пишува?
This shipping method used by your seller is to ensure a more efficient shipping service. You can track your order hereSeller's Shipping Method. For more information, please contact the seller
@L.i.n.a.a Од кога ти е порачката? Ако се поминати повеќе од 10-15 дена, пиши му на селерот дека не можеш да ја следиш порачката, почекај и види што ќе ти одговори.
Девојки за првпат порачав стрварчиња од али колку за проба како функционира целиот тој онлајн-али-шопинг и сега на yanwen тракинг ми стои следново: -пратка бр.1 -2014-11-30 00:00 Macedonia Arrive at Macedonia Airport-(YanWen the end of track) -пратка бр.2-2014-11-26 00:00 Macedonia Arrive at Macedonia Airport-(YanWen the end of track) -пратка бр.3 -2014-12-03 00:00 Macedonia Arrive at Macedonia Airport-(YanWen the end of track) Зашто колку време би требало да ги добијам на адреса? Првата пратка ми е пристигната на 26.11.2014 на мак.аеродром (ако добро го разбирам тракингов) Отидов во пошта во Велес ми рекоа дека на мое име нема ниедна пристигната пратка и штом немам известие од поштар(картонче) не можат ништо да направат