Мојата нарачка е од Хонг Конг пратена и неможам да ја следам на track17. Може ли да ми предложите некоја друга страна за следење
Мојата нарачка е од Хонг Конг пратена и неможам да ја следам на track17. Може ли да ми предложите некоја друга страна за следење
M.laDy мојата пратка што беше во Цирих од 20-ти, гледам дека вчера стигнала во Скопје, денес е испратена во локална пошта. Провери, можеби и твојата е стигната
Дечки на една пратка ми стои од 13 март Status: Dispatching..Му напишав на селерот ама ни ми врати ( а има многу добар рејтинг)..Дали може да е до ажурирањето на податоците или пак е заглавена негде пратката? Иначе и на двете страни ( и на trackingnumber.org и на 17track), истото ми го покажува . И за другата пратка за која веќе напишав дека во дестинација ми пишува Малта немам никаов абер од продавачот (исто и тој беше со супер рејтинг)..Не знам дали веќе и да се надевам дека воопшто ќе ми стигнат овие две пратки
Тракингот може некогаш и да не покажува точно, а некогаш и воопшто да не може да се види до каде е пратката и сепак да стигне кај тебе. Внимавај само да не истече времето за испорака, па доколку не стигнат пред да истече отвори dispute.
Да се пофалам дека пратката за која што се жалев дека е повеќе од 20 дена во Цирих т.с од 06.03, конечно мрднала и денес стигнала во Скопската пошта. Сега чекам да ми ја испратат до мојот град, па кога ќе ј добијам ќе се пофалам во онлајн искуства.
Devojki mene i na dvete poracki mi pisuva finished, ednata mi ja locira pisuva deka e vo MK a ednata ne sto znaci toa?
ДЕчки пратката ми е испратена на 20 март ,и проверувам цело време ми покажува дека е во PEK значи на аеродромот во Кина колку што разбирам ,ви се случило ова до сега на вас ???
Порачките најмногу се задржуваат во Пекинг или Кан и не секогаш трагингот точно ги лоцира пратките, без гајле можат и до месец дена да ти се задржат таму порачките па сепак да стигнат.
Здраво Значи овој статус ми е уште од 30ти март Sent to airline Beijing Macedonia 20140330 2207 Дали тоа значи дека пратката ми е сеуште во Пекинг или ? Благодарам
Да, еве погоре е одговорено на прашањето колку се задржуваат во ПЕК, затоа пролистајте ја малку темава.
Ќе може ли да ми помогнете малку околу ова следењево.. направив принт скрин и сега не сфаќам, значи дека пратката ми е во Македонија или.. ?
^^Првата пратка на 9ти пристигнала во МК, додека втората е во ПЕК од 27ми Март. Таму знае да се задржи околу 15тина денови, некогаш и повеќе, зависи од гужвите