Не дека се жалам на погледот од прозорец што го имам, ама и ова не е лошо И да ми дојде мајка ми од кујна со ова
Самсунг галакси телефон,згоден фин дечко,магично стапче за решавање проблеми и тоа би било се во моментот..
Јас за разлика од вас не можам да поставам слика од она што најмногу го сакам затоа што тоа не може да се слика. Јас најмногу сакам луге со нежна и искрена душа, луге кои не се злобни и не повредуваат други луге, луге кои знаат да бидат вистински пријатели.... а тоа може да биде секој од вас и секој околу вас. Ете затоа некои работи неможат да се покажат визуелно туку само да се почувствуваат со срцето. Сето тоа е убаво, убави коли, куќи, познати личности.... Но дури и да го имате сето тоа пофторно ќе ви биде ладно околу срцето ако на крајот на денот немате некој кој искрено ќе ве гушне и без да ви каже дека ве сака тоа ќе го почувствувате. Голем дел од вас мислите дека е се до парите и богатството а не знаете дека најбитно е да имате некој на кој ќе се потпрете дури и кога ќе немате е*ан денар во џебот. Ова што мене ме прави среќна не се купува со пари, туку макотрпно се гради со години а се негува секоја минута а не по потреба. Ова за што зборувам јас е како противпожарен апарат, треба секогаш да го одржуваш во исправна состојба иако можеби никогаш нема да ти затреба.
Па сте ја згрешиле темава, на оваа тема постираме само материјални работи, односно работи кои може да се купат, бај д веј не ни требаше да не просветлите затоа што сите го посакуваме истото !