Имам милион слики,од школските и другарките од полуматура,татко ми ко дете ко бил(едно црнко црнко),од дечко ми и следуваат сега нови слики од матурааа!! П.С планирам ко ке му давам на дечко ми слика за матура да му купам паричник и тоа внатре. Изнт соу романтик?
Само од дечкото...Сликите од другарки,сестри браќа ми останаја во стариот паричник па ми нема текнато да ги преместам...
Само маж ми може да е деген кој носи во новчаникот слика од ...ни помалку ни повеќе ами од професорката Замислете.До неа сум јас, слика од мене од матура.На која можеше да излезам и поубаво ама јбг. Во новиот новчаник поклон од золва ми нема место за слики па слики немам.Кога би бирала би одбрала некој со таква преграда.Инаку во стариот имав само од мене и од маж ми.А таа од мене ја носев за секој случај да не ми притреба за документите на факултет оти постојано ми бараа.Мислам дури дека имав неколку слики од мене.Понекогаш размислував ако го загубам среќникот кој ќе го најди ќе мисли дека сум нарцис
Сестра ми, братучетка ми и некои стари слики од пријатели на сестра ми кога била полуматуранка немало каде па залутале во мојот новчаник :/
Во мојот паричник имам само моја слика и од дечко ми. Мислам дека доволни се тие две,немам потреба да носам слики од цело семејство